Przerobiłem ponad 30 sposób na zrobienie karkówki #sousvide
Po niemal trzech miesiącach testów mogę śmiało powiedzieć że efekt jest idealny. Karkówka jest super soczysta, krucha i mięciutka, beż żadnych żujących części. Lata świetlne lepsza niż przyrządzona jakąkolwiek inną metodą.
Akurat dzisiaj w wersji lekko azjatyckiej, smażona na kaczym smalcu, podana ze szpinakiem i tahini inspirowanym japońskim Goma Ae.
Dajcie trochę plusów to będę miał motywację żeby przerobić notatki na przepis i wrzucić.
Po niemal trzech miesiącach testów mogę śmiało powiedzieć że efekt jest idealny. Karkówka jest super soczysta, krucha i mięciutka, beż żadnych żujących części. Lata świetlne lepsza niż przyrządzona jakąkolwiek inną metodą.
Akurat dzisiaj w wersji lekko azjatyckiej, smażona na kaczym smalcu, podana ze szpinakiem i tahini inspirowanym japońskim Goma Ae.
Dajcie trochę plusów to będę miał motywację żeby przerobić notatki na przepis i wrzucić.
























17/100
źródło: comment_Pl7Ai1YRBYTPTpkiKs5ld3bMXiOQMzZJ.jpg
Pobierz1. wpis z wczoraj (16/100) nie dostał szadołbana,
2. wpis z wczoraj dostał 646 plusów i 33 komentarze,
3. na 16 wpisów z nowej serii #codzienneokay to 7 wpisów nie dostało szadołbana a 9 dostało szadołbana,
4. na obecną chwilę tag #codzienneokay obserwuje 989 osób (wczoraj było 988 osób),
5. miłej niedzieli ( ͡° ͜ʖ ͡°)