Dzień dobry
źródło: 1000051153
Pobierz
źródło: 1000051153
Pobierz
źródło: big_1647945884_g%C3%B3ralski_2
Pobierz
źródło: 1000017896
Pobierz
źródło: temp_file4376700912855074477
Pobierz
źródło: 1750338883807
Pobierz
źródło: image
PobierzWedług
źródło: Screenshot
Pobierzcoś tam próbowali w Kijowie
źródło: 1000063490
Pobierz
źródło: temp_file2611068039254702980
Pobierz
źródło: 2d9mkll0607f1
Pobierz
źródło: 5d7fbdf90c3c4
Pobierz
źródło: 1000017793
PobierzMikroblogger
od 26.08.2023
Rocznica
od 02.03.2025
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000
@mirko_anonim: Czy wy rozumiecie co robicie? Przeciembiorca jest rozjuszony i ma w ręku przycisk do wyłączenia pieca do placków