@tomasz-aleksander-baraniak: Smak jest taki sam jak z rozmrożonych w lodówce, a jedząc je nigdy źle się nie czułem, tak jak inne osoby które również je zjadły.
@tomasz-aleksander-baraniak: ogólnie, niezależnie czy to ryba, mięso, czy owoce morza najlepiej rozmrażać w lodówce. Ja zazwyczaj zostawiam na zewnątrz ;) szybciej. Natomiast nie jest wskazane w ciepłej wodzie, bo jak wspomniałeś bakterie. No i na logikę, owoce morza poddaje się krótkiej obróbce termicznej, to nie schabowy albo inny gulasz. Polecam bez wody, to jest trochę tak, kiedy np. groszek mrożony możesz ugotować w garnku lub w niskiej temperaturze na patelni, który
Komentarze (75)
najlepsze
źródło: comment_16242036741THtaW9gxep1ZbpkAskxS9.jpg
Pobierzźródło: comment_1624203714FG35iSO0EVlvoOPXYzu3Ry.jpg
Pobierz@masiej: ilu stopni? ;)
źródło: comment_1624209487kzKhuyxIujfzkCXv6BPBwt.jpg
Pobierz