Rok temu zarządzała kebabowym imperium, teraz zastanawia się jak przeżyć.
Zaczęła budowę swojego imperium od jednego punktu na warszawskiej Pradze, w którym serwowała kebaby, najwyższej jakości, według syryjskich receptur (...)
d.....k z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 290
Komentarze (290)
najlepsze
Czyli:
- gotowa pita paczkowana
- blok mięsny "kebab" z najbliższej hurtowni mięsnej (i nie wnikajmy)
- cebula
- kapusta z marchwią (100% kebabiarzy z Syrii zaaprobowało)
- siekana sałata lodowa
- sos czosnkowy z wiaderka
- sos "ostry" z wiaderka
I żeby nie było, kebaby bardzo lubię, tak, są lepsze i gorsze, być może te u pani ze znaleziska były bardzo smaczne, ale nie pitolmy
@andrzej-roman: pisząc o "dowolnym kraju bliskowschodnim" miałem co prawda na myśli trochę inny region świata, ale w sumie fakt, masz rację :D
W czasach świetności czyli jakieś 6-7 lat temu myśle ze nieliczne kebaby w Polsce mogły się z nimi równać.
Tyko nie nazywajmy