Jesz kiszonki? Ma to wpływ na rozwój COVID-19
Najnowsze badania przeprowadzone przez naukowców w Europie sugerują, że śmiertelność z powodu koronawirusa będzie prawdopodobnie niższa w krajach, w których die...
psychoultras z- #
- #
- #
- #
- 96
- Odpowiedz
Najnowsze badania przeprowadzone przez naukowców w Europie sugerują, że śmiertelność z powodu koronawirusa będzie prawdopodobnie niższa w krajach, w których die...
psychoultras z
Komentarze (96)
najlepsze
Jeden ogórek ma 60 gramów, Polska 38 000 000 ludzi, wychodzi 633 333 ogórków żeby ryzyko spadło o 35,4% czyli
17 890 ogórków na każdy procent wzmocnienia.
Polak średnio spożywa ok 11litrów czystego alkoholu na rok, czyli 27 litrów wódki ( 40% ), czyli 27 000 ml rocznie, czyli 75ml dziennie. Mały kieliszek ma 25 ml,
@Eskeel: Normę wyrobiłem ponad stan!
Ty tak serio ? Ja słyszałem że głupich nie sieją, sami rosną ale.....
Ok. Jak chcesz:
Książka:
Czosnek na straży zdrowia
Autor: Dr Iwan Nieumywakin
Kapusta kiszona:
badania i artykuły naukowe mówiące o pozytywnym wpływie jedzenia kapusty kiszonej
dr. Ewy Ciska z Instytutu Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie (IRZiBŻ PAN).
Pierwsze wzmianki o właściwościach leczniczych kapusty kiszonej pojawiły się już w pismach Hipokratesaw IV w. p.n.e.
Co za debilny tytuł.
Ma to wpływ na ZAHAMOWANIE rozwoju. Tępe pismaki.
A co do meritum - ta teza to nic, co by miało przewrócić światopogląd; czosnek, kiszonki, miód - to wszystko naturalne środki lecznicze znane od tysięcy lat.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.07.06.20147025v1.full.pdf+html
Znaleźli słaba korelację, ale napisali papier, a tysiąc serwisów co potrzebuje contentu napisało "science cures cancer"