Chinkali - gruzińskie pierożki mocy! Przepis na sztandarowe danie Gruzji.
Chinkali - gruzińskie pierożki mocy! Przepis na sztandarowe danie Gruzji - wieprzowo-wołowe pierożki doprawiane świeżą kolendrą. Zapraszamy !
sebastian-dobrowolski z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 66
- Odpowiedz
Komentarze (66)
najlepsze
Dupy nie urywa. Za mało smaku, zbyt dużo powietrza. Nasze pierogi smaczniejsze.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Elessar: ale to właśnie o to chodzi, żeby one miały odpowiedni gabaryt i w środku zebrało się bulionu.
ogólnie jak zrobisz dobry farsz i bulion to wychodzą na prawde mega pyszne.
Wolę polskie, ale raz na 10 lat warto polecieć tam i zeżreć te z rosołkiem, chaczapuri w jajkiem i fasolą, dania mięsne.
Ja bardzo lubię ichnią kuchnię bo #!$%@?ą wszędzie świeżą kolendrę.
No i te wyborne koniaki za grosze...