Domowe weki zmniejszają zyski firm przetwórczych ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ponad połowa Polaków, zamiast kupować gotowe przetwory w sklepie, przygotowuje je samodzielnie. Jesteśmy wierni rodzinnej tradycji, a może nie mamy zaufania do producentów żywności? 48% Polaków przygotowuje przetwory, ponieważ pragnie żyć zdrowo. „Coraz więcej z nas chce mieć pewność, że...
Jazzbabaryba z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 217
- Odpowiedz
Komentarze (217)
najlepsze
Aha, i jeszcze VAT + ZUS do 5 lat wstecz, będzie na 500+ :)
@7oo-: Przecież UE już planowała (o ile pamiętam w 2013r.) zakaz hodowli warzyw i owoców w ogródkach przydomowych pod pretekstem "bezpieczeństwa żywności".
Socjal faszyści szybko się wycofali z projektu kiedy szum się podniósł, ale nie zrezygnowali tylko odłożyli go do szuflady na lepsza okazję :/
Komentarz usunięty przez moderatora
To tak jak z piwami- krafty są drogie, a koncernowe krafty niewiele tańsze, choć dla browaru uwarzenie AIPA kosztuje tylko niewiele więcej niż harnasia. Tylko jeśli
Komentarz usunięty przez moderatora
No to zaprosili do wypowiedzi osobę mocno zawodowo związaną z tematem...
Komentarz usunięty przez moderatora