Otworzyli knajpę tam gdzie Magda Gessler zbankrutowała
Dwójka amatorów, Włoch i polski biznesmen, robią kuchenną rewolucję najsłynniejszej polskiej restauratorce. Po dwóch miesiącach mają pełne stoliki i lepsze recenzje niż gwiazda biznesu restauracyjnego.
r.....t z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 144
Komentarze (144)
najlepsze
@Wypalcowany: w wielu dobre było też przed ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszystko jest tak prawdziwe, jak reklamy, gdzie rodzina siedzi sobie przy stole wraz z kamerzystą i dźwiękowcem i nagle
- jedzenie cebuli na czas
- jazda drezyna na czas
@KochanekAdmina: Właśnie ją pokazujesz...
Trzeba od razu pociskać bo ktoś ośmielił się mieć inne zdanie od Twojego.
Zgadzam się z @duffman - porcje mikroskopijne w porównaniu do innych lokali - za to cena jak za półtorej porcji u konkurencji (i nie, nie z kebabem, tylko np z tradycyjną restauracją)
Restaurator, który rzeczywiście dogląda knajp, może mieć ich 2, może 3 - tylko na tyle starczy mu czasu, żeby każdej dopilnować.
Padło pytanie;
- a od którego roku życia Pani gotuje?
- od trzeciego, odpowiedziała Geslerowa.
Już, k?$#a, widzę jak trzyletni berbeć jest w stanie przygotować potrawę od A do Z.
Za niskie toto do zlewozmywaka, blatu, kuchenki
Za małe by zaryzykować danie noża do ręki by coś obierało
Pewnie talerze nosiła do stołu i może kompot w dzbanku - ale nie uwierzę, że w wieku trzech lat gotowała.
Problem tylko taki, że zrobione jest to z piachu, wody i ewentualnie jakichś roślin.
Nic więc dziwnego że tą obleśną lańćpudrę promuje komunistyczne TVN.
Nie polecam.
czy to, że komuś nie wyszedł jeden z biznesów czyni go złym przedsiębiorcą?
Czytam te komentarze i nie wierzę, nie wyszła jej promocja jednej z restauracji, więc ona w ogóle się na restauracjach nie zna. Najwyżej zaplusowany komentarz to ten z wyszydzeniem jej umiejętności restauratorskich. A to że reszta działa to kogo to tam interesuje.
No ludzie, k?!@a, to jest tak jakby
To nie jest bez znaczenia... po kilku sezonach KR stała się celebrytką, zarobiła sporo bo program cieszy się zainteresowaniem ale realnie i faktycznie nie zmienia to faktów.Jej restauracje są do dupy a śmie porównywać się w swoich konfabulacjach do prawdziwych mistrzów
Nie ważne dlaczego ludzie chodzą do jej restauracji - to ma całkowicie drugorzędne znaczenie. Mogą chodzić, bo jest świetny klimat, bo jest świetne jedzenie, bo kelnerki chodzą topless, albo dlatego że jest celebrytką. Wszystko jedno dlaczego, grunt że nie przychodzą.
Jej zdolności kulinarnych i czy może mierzyć się z Ramseyami nawet
Ile trzeba za taką reklamę zapłacić ?
Ohy i ahy nad jakąś firemką lub człowiekiem który robi to samo badziewie na jedno kopyto co setki innych firm i ludzi.
A to o nim akurat artykuł zrobili.
Na dziś polecam mielony, ziemniaki, do tego ogórek albo ciwikłe, zamiast omletu difromaż z kawiorem i innych ujuf mujuf dzikich węży...