Otworzyli knajpę tam gdzie Magda Gessler zbankrutowała
Dwójka amatorów, Włoch i polski biznesmen, robią kuchenną rewolucję najsłynniejszej polskiej restauratorce. Po dwóch miesiącach mają pełne stoliki i lepsze recenzje niż gwiazda biznesu restauracyjnego.
r.....t z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 144
Komentarze (144)
najlepsze
@Wypalcowany: w wielu dobre było też przed ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszystko jest tak prawdziwe, jak reklamy, gdzie rodzina siedzi sobie przy stole wraz z kamerzystą i dźwiękowcem i nagle
- jedzenie cebuli na czas
- jazda drezyna na czas
@KochanekAdmina: Właśnie ją pokazujesz...
Trzeba od razu pociskać bo ktoś ośmielił się mieć inne zdanie od Twojego.
Zgadzam się z @duffman - porcje mikroskopijne w porównaniu do innych lokali - za to cena jak za półtorej porcji u konkurencji (i nie, nie z kebabem, tylko np z tradycyjną restauracją)
Restaurator, który rzeczywiście dogląda knajp, może mieć ich 2, może 3 - tylko na tyle starczy mu czasu, żeby każdej dopilnować.
Padło pytanie;
- a od którego roku życia Pani gotuje?
- od trzeciego, odpowiedziała Geslerowa.
Już, k?$#a, widzę jak trzyletni berbeć jest w stanie przygotować potrawę od A do Z.
Za niskie toto do zlewozmywaka, blatu, kuchenki
Za małe by zaryzykować danie noża do ręki by coś obierało
Pewnie talerze nosiła do stołu i może kompot w dzbanku - ale nie uwierzę, że w wieku trzech lat gotowała.
Problem tylko taki, że zrobione jest to z piachu, wody i ewentualnie jakichś roślin.