Po tym, jak raz robiąc sobie ryż z kurakiem (jak na pracującego studenta, który za wszystko łącznie z mieszkaniem sam płaci to danie z serii tych droższych) o mało nie wbiłem do niego jajka - zapaszki (jakimś cudem przy rozbijaniu nad patelnią zauważyłem, co jest w środku i jajko błyskawicznie trafiło, ale do wora ze śmieciami, a ten na balkon by nie j@@@ło), to teraz przy jajach najpierw wbijam je do kubka
Ja zastanawiając się czy zrobić jajecznicę z 3 czy 4 jajek... uznałem że zjem z 4 i 4te jajo było pełne krwi... wymskło mi się tylko soczyszte "k$#!aaaa"
Komentarze (198)
najlepsze
Po drugie - jak smakowało?
@yosemitesam: jak kurczak pewnie
za dużo sodu = za dużo wody pod skórą
-jedz, nie marudź.
-mamo, czy dzióbek też mam zjeść?
Przynajmniej żadnego boczku czy kiełby nie musisz wkrajać, masz mięcho w gratisie :)