Aktywne Wpisy

EndymionPP +34
Najgorsze co kobieta może mieć (bebzon), w połączeniu z kłamstwem, że to "chroni narządy płciowe", podczas gdy jest to wynik zwykłego lenistwa.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
źródło: Screenshot_20260205-193232
Pobierz#grandeconnection
XDDDDDDDDD
Kilkunastu dorosłych chłopa spotyka sie w Lublinie postać na mrozie pod blokiem jakiegoś typa z neta który nagrał o jednym z nich filmik, robia z tego sweet vlogaska zaczynającego się śniadankiem i robią z tego piosenke XDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDD
Kilkunastu dorosłych chłopa spotyka sie w Lublinie postać na mrozie pod blokiem jakiegoś typa z neta który nagrał o jednym z nich filmik, robia z tego sweet vlogaska zaczynającego się śniadankiem i robią z tego piosenke XDDDDDDDDDDD

źródło: comment_jiBV6gWd9kHzQutVGllIrJ9S6kyRTPtM.jpg
Pobierzźródło: comment_72HcTpAtOZLLB9uer2ZEKlSQFH3KIShs.jpg
PobierzKupiłem też strategię o królu Arturze swego czasu (też wymagające steam) i tam z kolei aktualizacja była mała, ale nie chciała się ściągnąć do końca. I też gry
Teraz już mi się odechciało w to grać.
Nie sposób nie myśleć o twórcach jak o jakichś debilach. Ja bym nie chciał na ich miejscu aby moja gra miała takie debilne ograniczenia i wymagała takiego pierdzielenia się.
#zelaznalogika
@Komoszek: NIE DAŁO SIĘ odpalić gry bez pobrania tych aktualizacji. Takie k------o z tym steamem.
Na pudełku nic nie pisze o tym, że trzeba ściągnąć połowę gry. Kupujący myśli, że gra jest na płytce.