Wpis z mikrobloga

Są tu jacyś fani Counter-Strike? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mamy do rozdania 3 steam gifty do #csgo - dwa rozlosujemy spośród plusujących, a jeden powędruje do autora najciekawszego komentarza. Klucze dostarczymy automatycznie we czwartek o 22:00. Do dzieła!

#zadarmo #cebuladeals #rozdajo
  • 105
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Automater: Byście lepiej poprawili powiadomienia SMS dla sprzedających (które przychodzą losowo, ale bardziej nie przychodzą niż przychodzą) i ksiegowanie transakcji PayU (ostatnio opóźnienia po kilka h to norma) a nie się pierdołami zajmujecie.
  • Odpowiedz
@Automater:

Mój stary to fanatyk konter-strajka. Pół mieszkania jego koszulkami z nickiem na plecach, plakatami i pudełkami po grach. Średnio raz w miesiącu kupuje nową myszkę za około 150-200 zł bo starą w--------a przez okno w nerwach kiedy mu "schodzi". W swoim 22 letnim życiu juz jakieś 30 razy biegałem do mediamarkt po nową mx518 czy deathaddera. Tydzień temu już tylko wszedłem do sklepu, a chłopaczek z obsługi od razu
  • Odpowiedz
  • 0
@Pienio69: ciągle dążymy do zwiększenia dostępności powiadomień SMS, a jeśli chodzi o ostatnie opóźnienia PayU to powstały one w wyniku awarii Allegro o której informowaliśmy :)
  • Odpowiedz