Wpis z mikrobloga

@KAROO: nigdy nic nie pokazuje na zawołanie

zresztą porównanie z dupy, dużo replik kupuje, po tym jak oryginalne zawsze do 6 miesięcy ulegały zniszczeniu

reklamacja oczywiscie nie przyjeta, ostatnio za buty dałem prawie 400zł i się rozwaliły po 2tyg ;)

co do butów to jest to samo 1:1 zero różnic, na prawdę chciałbym jakieś znaleźć, ale ich po prostu nie ma
@ForThoseWhoKnow: Jakie moje fejki? Tak bardzo odpowiedziałeś na moje pytanie. Z kilometra zobaczyłeś, że fejki ale podaj jakiś konkretny przykład/miejsce buta w którym widzisz niedogodności.
@Tedeef: Pominę już nawet podstawową różnicę pomiędzy produktem oryginalnym, a podrobionym czyli żelową podeszwę wykonaną dzięki technologii Asics i zajmę się tym co bardziej jest w nich widoczne.

Przede wszystkim w porównaniu do prawdziwych Asicsów GL3 (miałem ich sporo, wydania zwykłe sklepowe oraz kolaboracyjne które są produkowane z naciskiem na jakość i detale takie jak np. numerowane drewniane pudełko itd., a ich ceny z drugiej ręki zaczynają się od tysiąca nawet
Pobierz
źródło: comment_KqwjXla9lKPsjlumh1wf4t6wWTWEJvFO.jpg
@visvim: I Tobie mogę nawet dać plusa.

Są to jednak różnice marginalne, jeżeli ktoś nie zna akurat tego modelu tak dokładnie jak Ty nie rozpozna, czy org czy nie.
@Kodziak: Gdyby przed Tobą stanęły dwie osoby - jedna w oryginalnym wydaniu, a druga w podrobionej wersji buta to gwarantuję Tobie, że nawet jako osoba nie siedząca w temacie byłbyś w stanie powiedzieć która z tych dwóch par jest oryginalna. Jakości wykonania, materiałów, sposobu budowy buta i spasowania niektórych elementów nigdy nie podrobisz.