Aktywne Wpisy
Ktore_to_juz_konto +264
Co to kuwa jest? XD
Tusk rywalizuje w konkursie na najbardziej idiotyczny postulat gospodarczo-polityczny w historii RP?
#bekazlewactwa #gielda #4konserwy #konfederacja
Tusk rywalizuje w konkursie na najbardziej idiotyczny postulat gospodarczo-polityczny w historii RP?
#bekazlewactwa #gielda #4konserwy #konfederacja
Kempes +104
do tego słuchawki z wisha za 4zł
wszystko elegancko, nawet nie chce mi się opisywać
cena 150zł
doszły w 2tyg, a słuchawki z miesiąc
@J-DEVIL @jackieboy @DNL @agent89 @swhite @apaczacz @czupryneq @jodla @Kodziak @szczurek_be @Kravcu
#aliexpress #wish #streetwear #pokazzakupy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
zresztą porównanie z dupy, dużo replik kupuje, po tym jak oryginalne zawsze do 6 miesięcy ulegały zniszczeniu
reklamacja oczywiscie nie przyjeta, ostatnio za buty dałem prawie 400zł i się rozwaliły po 2tyg ;)
co do butów to jest to samo 1:1 zero różnic, na prawdę chciałbym jakieś znaleźć, ale ich po prostu nie ma
Przede wszystkim w porównaniu do prawdziwych Asicsów GL3 (miałem ich sporo, wydania zwykłe sklepowe oraz kolaboracyjne które są produkowane z naciskiem na jakość i detale takie jak np. numerowane drewniane pudełko itd., a ich ceny z drugiej ręki zaczynają się od tysiąca nawet
Są to jednak różnice marginalne, jeżeli ktoś nie zna akurat tego modelu tak dokładnie jak Ty nie rozpozna, czy org czy nie.