Wpis z mikrobloga

Ma ktoś może pod ręką "The Book for Symfony 2.5" w formacie ePub/mobi (chce na #kindle) - oficjalna wersja jest tylko w PDF, zgłoszenie o potrzebie takiej wersji wisi na bugtrackerze od paru lat (!) i widzę, że dalej nic. Jak nikt nie ma to spróbuje skonwercić PDFa (ale różnie to wychodzi, często calibre to masakruje) albo wygenerować ze źródeł, ale prościej by mi było pobrać gotowca od kogoś od ręki.

#symfony #symfony2 #webdev #php
normanos - Ma ktoś może pod ręką "The Book for Symfony 2.5" w formacie ePub/mobi (chc...

źródło: comment_7XHQrRyQ9OmuhQNCtP9RlBAfInGjRlyI.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Toczen: nie jest źle jak na możliwości czytnika, wiadomo, musieli by dla nas skonstruować takiego z kolorowaniem składni :D

--

No właśnie NIE co jet zaskakujące. Tylko wieczne prośby aby zrobili inne formaty poza PDF. Źródła są na GitHubie więc można to samemu sobie wygenerować tylko to troche zachodu, którego chciałem uniknąć, a wychodzi, że będę musiał ;)
  • Odpowiedz
@karid: wysłałem na prv, wprawdzie doku jest na bank na wolnej licencji ale skoro maja takie mega opory z innymi formatami to nie wiem czy tak z olewki czy z jakiegoś zastrzeżenia względem dystrybucji.
  • Odpowiedz