Aktywne Wpisy
mam__pytanie +1122
#wykop40plus #wykop30plus #zwiazki #dzieci
Siedzę sobie, myślę i dochodzę do wniosku, że nasralem sobie do życiorysu.
Kiedyś 90 procent mojego czasu zajmowała rozrywka i planowanie rozrywki.
Potem poznałem obecna żonę. na początku chyba było fajnie, coraz trudniej sobie przypomnieć.
Ale od urodzenia dzieci to koszmar.
Potem doszła roszczeniowość i handel dupa (waluta wymienna jak jesteś posłuszny)
Potem nawet to było #!$%@?, aż wreszcie przesadziła i któregoś dnia powiedziała, że już tego nie
Siedzę sobie, myślę i dochodzę do wniosku, że nasralem sobie do życiorysu.
Kiedyś 90 procent mojego czasu zajmowała rozrywka i planowanie rozrywki.
Potem poznałem obecna żonę. na początku chyba było fajnie, coraz trudniej sobie przypomnieć.
Ale od urodzenia dzieci to koszmar.
Potem doszła roszczeniowość i handel dupa (waluta wymienna jak jesteś posłuszny)
Potem nawet to było #!$%@?, aż wreszcie przesadziła i któregoś dnia powiedziała, że już tego nie
DoktorStyle +105
Rodzice za małego opowiadali mi jak za czasów kumizmu było źle. Ale ja w to nie wierzę! Czy brak bezrobocia może powodować kryzys? Oczywiście że nie, te dwie rzeczy się wzajemnie wykluczają. Piękne musi być społeczeństwo oparcie na zdrowych relacjach, gdzie każdy jest równy i każdy ma takie same warunki do pracy. Nie ma konfliktów spowodowanych materialnym dobrobytem a co za tym idzie nie ma przestępczości.
Szkoda że tak mało ludzi przejrzało na oczy i nie widzi w socjalizmie jedynej słusznej ideologii.
#neuropa #socjalizm #przemyslenia
@PorzadnySocjalista: nawet się nie starasz. To nawet nie zakrawa o coś co można by nazwać zabawnym ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@loopack: gdyby tylko był porządny ustrój pracowałbym dla dobra ogółu narodu. Tak nie będę pracował dla dobra kapitalistów-wyzyskiwaczy
@Zwanek: och tak piękny. Słowa też przekazują wielkie emocje i unoszą ducha w imię słusznych ideologii.
@JaroslaPolskeZbaw: i kto to mówi
dzięki cumplu za tyle "w" ale nie mogę zmienić nicka, niestety wykopem rządzi socjalistyczna biurokracja, która nie pozwala na zmiane danych, wiadomo dlaczego - chcą nas zakolczykować jak krowy.
Bądź czujny, lojalny i pamiętaj Volenti non fit iniuria
aha