Aktywne Wpisy
Plimk11 +213
Robisz sobie dwójeczke, nogi na kanapie, zmywasz przy okazji naczynia, a piwko na wyciagnieciu ręki chłodzi sie w lodówce.
To jest zycie na poziomie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci
To jest zycie na poziomie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci
deafpool +393
I cyk śrubka wkręcona xD
Foto z artykułu o promocji wiertarko-wkrętarki w Biedronce xD
https://think-about pl/tania-wiertarko-wkretarka-latwo-dostepny-model-z-dobra-cena/
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #heheszki #majsterkowanie #humorobrazkowy #niebieskiepaski
Foto z artykułu o promocji wiertarko-wkrętarki w Biedronce xD
https://think-about pl/tania-wiertarko-wkretarka-latwo-dostepny-model-z-dobra-cena/
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #heheszki #majsterkowanie #humorobrazkowy #niebieskiepaski
Rok temu, na zakończenie stażu w #warszawa, postanowiliśmy oczywiście zdrowo się nawalić. Wiadomo, wóda w opór i potem na miasto. Dojechaliśmy złotówą do centralego i tam stwierdziliśmy z jednym ziomeczkiem, że chyba jesteśmy zbyt nawaleni żeby gdziekolwiek iść i rozchodzimy się do domów (zajebisty before, nie ma co). Wtedy wpadłem na fantastyczny pomysł żeby wracać z buta na Bemowo :). To nic że autobusem się jedzie ~ 30 minut, no ale co ja nie dam rady ? Taaaaa. Dałem radę do najbliższego przystanku... Najlepsze jest to że wsiadłem do pierwszego lepszego autobusu i wtedy urwał mi się film. I teraz bomba: Ocknąłem się dopiero stojąc w kolejce na Okęciu. Do tej pory nie mam pojęcia jak się tam znalazłem, co robiłem i gdzie chciałem lecieć. Najlepsze jest to, że cały czas myślałem, że jestem na centralnym.., Wiadomo, po pijaku wszystko wygląda podobnie :) Wyobraźcie sobie jakie miałem zdziwko jak wyszedłem i nie mogłem PKiN znaleźć i za chwilę przeleciał jakiś samolot... Na szczęscie udało mi się namówić jednego taksówkarza żeby mnie podwiózł za 30 PLN w chatę.
A wy co najlepszego odwaliliście po pijaku ?
#pijzwykopem #truestory #kac
-Czy wie pan, gdzie się pan znajduje?
-Yyy, ooo, eee, w Lodzi?
Strażaki beka, pokazują mundury z wszywkami Krakowa. Ja:
-Aha...
-Zapraszamy do samochodu.
Cały dzień w izbie wytrzeźwien. :/