Wpis z mikrobloga

Dobra mircy, najbardziej żałosny tekst, jaki powiedzieliście kiedykolwiek do kobiety? I w drugą stronę - mirabelki, co żenującego zdarzyło się wam usłyszeć?

Ja będąc młodym, dziewiętnastoletnim studentem pierwszego roku poszalałem z koleżanką mojej byłej na kilku imprezach, za każdym razem po imprezie ściągając ją do siebie na noc. W końcu spotkaliśmy się na jakąś kawę czy inne piwo, a ja chciałem zakończyć znajomość. Chyba gorzej tego nie mogłem ująć:

- Wiesz co, na trzeźwo nie jesteś taka fajna.

Obyło się bez liścia, na szczęście przez kolejne lata nauczyłem się trochę elokwencji.

#coolstory #rozowepaski #stulejacontent #podrywajzwykopem
  • 121
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mój kolega zagadal kiedyś do laski z roku(studia here), czy miała by ochotę z nim wyskoczyc na wódeczkę, gdzieś na imprezę w weekend na co ona mówi, że jest w ciąży... Na co on: To może piwko?

Siedziałem obok i smutlem ;)
  • Odpowiedz
wymiana z Niemcami i ognisko na działce u kumpla. Niemka siedzi mi na kolanie.

Pytam się ją po angielsku czy żałuje tego co zrobili jej dziadkowie podczas drugiej wojny światowej xD

@Sudokuu: O #!$%@?, chłopie wygrałeś xD
  • Odpowiedz
@buja: Wpadłem do kumpla do klubu w którym grał, mniejsza miejscowość :) Przedstawił mi wszystkie swoje koleżanki (a jako dj miał ich sporo), no i zaczyna grać, pijemy sobie na konsoli. W końcu wychodze na parkiet niczym #samiecalfa i podbijam :

Ja: Hej, wybacz, na pewno mi się przedstawiałaś, ale nie zapamiętałem (i przytulam sie do niej zeby hehe usłyszeć bo głośno)

Ona: Kasia, miło mi
  • Odpowiedz
@buja: Pozałem dziewczynie na imprezie gdy byłem wstawiony, spotkałem się z nią jak wytrzeźwiałem i mówię to niej

Zaskoczyłaś mnie, po pijaku wydawałaś się brzydsza

No i wczoraj siedząc na wykładzie z koleżanką i kolegą zeszliśmy na temat seksu i co oczywiście ja zrobiłem?

Zapytałem się w sumie nowej koleżanki czy połyka (dzisiaj na wykładach mnie unikała) xD
  • Odpowiedz
  • 3
@buja: Cóż, kompletnie #!$%@? w klubie już siedzieliśmy we dwóch z kumplem w loży z dwoma dupciami. No to jedna dla mnie. Na samym początku powiedziałem, - wiesz, ja jestem gejem

Zainteresowała się tematem, opowiadalem jej ze seks jest super itd... Gejem nie jestem i nigdy nie miałem intymnych spotkań z kolegami, ba od kilku lat jestem w poważnym stabilnym związku ze wspaniałą kobietą. Nie wiem jak to się stało.
  • Odpowiedz
@buja: cały wieczór zbierałem się żeby zagadać do laski, w końcu po 5 piwie ide do niej, ta wstaje i idzie na korytarz, ja za nią... wlazła do łazienki, więc stoje i stoje obmyślam co powiedzieć... nagle ona wychodzi a ja totalnie zaskoczony do niej

• Odpowiedz
@buja: siedzę u koleżanki

ja, ona, jej chłopak i jedna nasza wspólna koleżanka

tak się składało, że koleś mieszkał tam gdzie ja, koleś mówi, że się będzie
  • Odpowiedz
@buja: Jak mi się w licbazie podobała jedna dziewczyna (9/10), 2 lata młodsza, to podbijając chciałem być oryginalny. Nie jakieś zapraszanie na kawę.

Zaprosiłem ją na drożdżówkę i kubusia z Lidla. (Użyłem dokładnie tych słów)

I WIECIE CO!?

• Odpowiedz
  • 81
@buja: kiedyś już troszkę podpity całowałem się z pewną loszką 7/10 i jak to podpici ludzie mają - lepiej się czują, gdy mają zamknięte oczy. Na jej pytanie, dlaczego ich nie otwieram, bez namysłu odpowiedziałem "bo wtedy mi się rzygać chce". Do teraz mi głupio :<
  • Odpowiedz
@buja: Historia opowiadana mi przez wujka. Lata temu pojechali w parę osób w góry. Część w parach, część singli. Jeden z wolnych facetów w trakcie wyjazdu zaczął podbijać do koleżanki. Któregoś razu późną nocą wyszli na balkon, myśleli chyba, że śpiący w pokoju, z którego wychodziło się na balkon, już dawno śpią. Coś tam rozmawiają, robi się romantycznie, chyba już zaczyna się robić jasno, wschód słońca w górach. Cisza i
  • Odpowiedz