Koleś o nicku @cube dał mnie na czarną listę bo go zapytałem czym zawinił mu jego syn, że dał mu na imię Tymon, i że jest głupi bo kupuje małemu dziecku zabawki z #wish a #!$%@? wie z czego one są. Jak możecie to napiszcie mu ze usuwanie moich komenatrzy nic nie da, bo Tymon to jedno z głupszych imion, i że lepiej się przyznać do błędu, czy chwilowej niepoczytalności, niż udawać że wszystko jest ok
@jombsik: nie żalę się, mam #!$%@? na jakiegoś pajaca co ochrzcił dziecko Tymon, chcę tylko żeby więcej ludzi o tym wiedziało za karę że koleś jest taką #!$%@?ą i nie potrafi przyjąć krytyki jak mężczyzna
@BillHickok: masę tych samych rzeczy znajdziesz w sklepach stajonarnych w pl. Większość jest produkowana w CRL. A co do imienia, to bardziej bym się wstydził na miejscu Twoich starych że idiotę wychowałem niż za nadanie jakiegokolwiek imienia. O gustach się nie dyskutuje.
Musisz mieć strasznie nudne życie żeby #!$%@?ć komuś w ten sposób.
nie żalę się, mam #!$%@? na jakiegoś pajaca co ochrzcił dziecko Tymon, chcę tylko żeby więcej ludzi o tym wiedziało za karę że koleś jest taką #!$%@?ą i nie potrafi przyjąć krytyki jak mężczyzna
@Burencjusz: właśnie głównie o gustach się dyskutuje, a to powiedzenie wymyślili chyba ci do dobrego gustu nie mają, np w wyborze imienia dla dziecka. Jakby się @cube zachował jak facet to by nie było tematu
@BillHickok: zablokowalem cie niedowartosciowany pajacu bo mam wazniejsze rzeczy do roboty niz gownoburze z jakims polmozgiem, tak ciezko to zrozumiec?
#dzieci #fucklogic
Musisz mieć strasznie nudne życie żeby #!$%@?ć komuś w ten sposób.
@BillHickok: jesteś na prawdę #!$%@? xD
@Burencjusz: Poza „prawda leży pośrodku” to powyżej jest najglupszą rzeczą jaką ludzie mówią.