Aktywne Wpisy
Czy za 3-5 tys. da się kupić jakieś auto w które nie będzie trzeba władować 20 tys. w naprawę, żeby przeszło przegląd? Na jakie modele zwracać uwagę (zarówno pod kątem pozytywnym ale i też negatywnym).
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Kearnage +133
zarobkach po "polibudzie" w internecie. I to był k---a błąd.
Nigdzie jeszcze nie spotkałem się z takim s-----------m umysłowym jak tutaj.
-Ale jak to?-zapytasz-Czyż politechnika nie jest skupiskiem prężnych ścisłych umysłów, daleko w tyle zostawiających humanistyczne "fabryki bezrobotnych"?
Otóż nie. Większość studentów tutaj to ograniczone, ksenofobiczne, przekonane o swojej wyjątkowości ludzie-kalkulatory.
Połowa wywyższa się, opowiadając jacy to oni nie są oczytani, ale kiedy chcesz porozmawiać o jakiejkolwiek książce
wykraczającej poza s---------ą polską fantastykę najgorszego sortu nagle tracą werwę.
Każdy zna wątpliwej jakości "dzieła" takich "wybitnych autorów" jak Andrzej Pilipiuk czy, pożal się Boże Jarosław Grzędowicz. Na korytarzu co chwilę widzę ludzi z "Achają" i "Okiem jelenia" w dłoniach, ale gdy nazwiesz coś sytuacją kafkowską, to okazuje się, że żaden z nich nie przeczytał nawet "Procesu", chociaż był j----ą lekturą szkolną.
Kiedy umawiamy się na "wspólne wyjście", to nie ma szans na pójście do teatru, albo na jakiś hipsterski koncert tylko musicie iść na z-----e targi gier, albo konwent fantastyki. K---a, 2 razy się dałem namówić i za każdym razem kończyło się to gapieniem w rzutnik na czyjś mecz w LOLa
w otoczeniu jedenastolatków i przeglądaniem z-------h chińskobajkowych komiksów po 40 zł za sztukę.
Witamy w świecie, w którym człowiek ze śmierdzącym zgniłym mięsem oddechem, nie odróżniający Rumuna od Roma i Araba od Persa staje się alfą i omegą towarzystwa spraw zagranicznych, a picie alkoholu przy grze w karty RPG synonimem dobrej zabawy. Czuję się jakby mnie ktoś zamknął w eksperymentalnej klasie specjalnej technikum elektrycznego dla autystów.
#politechnika #polibuda #studbaza #gorzkiezale
@kornik_sosnowy: w-------m 4-letnie konto przed sesją bo się uzależniłem od wykopu, ale i tak nie mam nic lepszego do roboty. Nikt nawet nie zauważył.
@usunkontowypok: A idź pan w c--j z tym gównem. Tak się składa, że chodziłem na wykłady z jednego ciekawego przedmiotu na uniwerku ekonomicznym w Poznaniu. Ci ludzie już czują się prezesami i reagują agresywnie na zupełnie losowe sytuacje. Wystarczy, że do windy wsiądzie 6 osób zamiast siedmiu, żeby z tyłu zaczęły się o to awanturować co najmniej 2 wytipsowane, przyszłe księgowe w rajbanach, a zablokowanie drzwi przez jakiegoś podstarzałego
czasami tak jest
trudno znaleźć
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora