Aktywne Wpisy
thorgoth +530
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
#windows #linux #studia #wyklad #heheszki #coolstory
A wiesz, że ja nawet na studiach z Linuxem miałem bardzo mało do czynienia? To jest jedna z rzeczy, za którą gdybym mógł się cofnąć w czasie to bym sobie samemu p-----------ł - zacząłem się na poważnie uczyć Linuxa 3 lata temu jak poszedłem do roboty.
Komentarz usunięty przez autora
No i gry: http://programmers.stackexchange.com/questions/60544/why-do-game-developers-prefer-windows
#tylkolinuxmint
+ zalety linuxa (bo to tak na prawdę jest przerobione
@ksaler: dziwi cie to ? :D chyba tylko w technikach informatycznych masz to co jest potrzebne na informatyce w większości liceów przepisujesz z książki do komputera komendy w pascalu...
I większość tego zostaje na wieki, bo ci "zadowoleni użytkownicy", którzy mają być moim wzorem, boją się tego dotykać. To ja już spokojnie wolę zostać przy Linuksie.
@bercik999: word z wordem nie jest kompatybilny, nie wymagaj kompatybilności z innym programami.
@bercik999: @l__m: Steam już jest, gier pojawia się już coraz więcej.
Tak wiem, że troll, dodałem
no a skoro windows jest bardziej popularny na desktopach,