Wpis z mikrobloga

No #!$%@? mać. Doładowałem sobie w nocy przed pójściem spać piątaka, by mieć na automatyczne ponowienie pakietu internetowego tym #!$%@? plusie. Miałem stan konta 8 zeta coś. Dziś rano budzi mnie sms. Jeden o 2.00 - pakiet 1GB został wyczerpany. #wszystkozgodniezplanem . Drugi o 9.00... Stan twojego konta nie jest wystarczający by ponowić pakiet internetowy. Jak to nie jest. Patrzę a tam stan konta 0.20 groszy. NO #!$%@? MAĆ. To nie mogli ponowić tego #!$%@? pakietu od razu po jego wyczerpaniu się? Nie #!$%@?, telefon musiał jechać bez pakietu od drugiej do tej dziewiątej, bo tak to sobie ktoś zażyczył. Inna sprawa, że ten pieprzony android 2.3.5 żre ten internet jak smok wawelski #!$%@?ąc pakietami po 100kb #!$%@?, nawet kiedy teoretycznie powinien iść w tryb uśpienia. #!$%@?łem się stratą kasy wczoraj na buku, a dziś przez combo plusa i mojego androida straciłem kolejną forsę. Niedużo bo niedużo, ale sześciopak by był i to dobrego piwa. Jest szansa że te odzyskam jednak tą kasę, lub mi aktywują ten pakiet?

Idę po maść na ból dupy.

#plus #plusgsm #gorzkiezale #buldupy
  • 14
@sierzchula: to chyba #!$%@? z tego żałosnego plusa, nie dość że pakiet 300MB za 7zł jakby komuś łaskę robili to jeszcze #!$%@? same sobie wyłączają i włączają kiedy chcą. Zostało mi z 30MB starego pakietu, ja nie wiem ile musiał mi telefon nażreć przez te kilka godzin, by zostawić mnie z zerem na koncie.
@nazwa_uzytkownika: a myślałeś nad wyłączaniem danych pakietowych na noc? Przecież wtedy śpisz, to po co ci synchronizacja co chwilę by sprawdzić czy coś nowego jest? Myślę, że sporo zaoszczędzisz takim krokiem. Do tego polecam używać wifi gdzie to możliwe, też zaoszczędzisz :)
@nazwa_uzytkownika: Mi kiedyśd #!$%@? 16 zł w podobny sposób. Skończył mi się pakiet więc go wyłączyłem a potem włączyłem, nawet smsa dostałem, jednak przez jakiś czas bralo mam kasę z konta zanim zaczęło z pakietu. Złożyłem reklamację przez stronę. Napisali mi ze nieprawda, ale w ramach miłej współpracy oddadzą mi te 16 zł chociaż nie mam racji.