Aktywne Wpisy
ja #!$%@? jak ja kocham zycie wlasnie pije sobie drinka w domu, kon zwalony, najedzony pitcom z dagrasso. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie rzeczy o silowni na youtube, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kon zwalony wiec zero potrzeb zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kon zwalony. Pozdrawiam
#pasta
#pasta
czykoniemnieslysza +272

Jakie są najważniejsze zasady dotyczące jazdy z tempomatem? Jak i gdzie z niego korzystać? Zalety i wady tego rozwiązania?
Generalnie nigdy nie korzystałem, więc zupełnie zielony jestem.
#pytanie #samochody #motoryzacja #tempomat #obrazekdlazwiekszeniaatencji i lekuchno #samochodowykonkurs aczkolwiek raczej łatwe
Zaleta : bierzesz wszystkich pod górkę :D
10letnie volvo dzieciowóz (7osobowy) w gazie (xc90 T6 z badziewnym amerykańskim 4biegowym automatem) aktualnie po stłuczce stoi u mechanika, ale polecam volvo, chyba nie ma bezpieczniejszych samochodów, przetestowane na mnie.
(choć pomysł żeby przy stłuczce gdzie jechałem sam odstrzeliło wszyskie 7 pasów pirotechnicznych to już trochę przegięcie - koszt nowych pasów poduszek i plastików w środku przekracza 3krotnie uszkodzenia od wypadku - ale robię pod siebie, nic nie
Nawet na trasie 100 km fajna rzecz. Ustawiasz prędkość, w czasie wyprzedzania normalnie przyspieszasz, a tempomat wraca automatycznie do zadanej prędkości. Duża wygoda. Polecam.
@gogiel: Niemcy
Tempomat sprawdza się gdy musisz przejechac przez miejscowość z radarem. Możesz się nie martwić, że się zagapisz, czy będzie z górki i radar cyknie fotkę.
Tempomat sprawdza się na prostej drodze z małym ruchem, gdzie nie trzeba wyprzedzać.
Tempomat sprawdza się w nocy, bo możesz ustawić szybkość która ci odpowiada i cały czas z taką szybkością jechać.
Tempomat
Komentarz usunięty przez autora