Aktywne Wpisy
jacekparowka +384
Zaczynamy kolejny tydzień nowoczesnego niewolnictwa czyli pracy na etacie, dlatego wszystkim tyrającym na kogoś przypominam zasady zachowania zdrowia psychicznego w k0łchozach:
1. Żadnych własnych inicjatyw, robić tylko to co ktoś wam każe
2. Zero starania się przy jakichkolwiek zadaniach, robić byle jak
3. Udawać że się coś robi w jak największym możliwym wymiarze czasowym i w tym czasie nie robić nic związanego z r0botą
A wszystkim cuckoldzikom starającym się w r0bocie ponad absolutne minimum przypominam, że wasz szef zarabia na was 10x więcej niż wam płaci (pic rel), a jak mu zacznie gorzej iść to was wywali bez mrugnięcia okiem, nieważne jak się staraliście
1. Żadnych własnych inicjatyw, robić tylko to co ktoś wam każe
2. Zero starania się przy jakichkolwiek zadaniach, robić byle jak
3. Udawać że się coś robi w jak największym możliwym wymiarze czasowym i w tym czasie nie robić nic związanego z r0botą
A wszystkim cuckoldzikom starającym się w r0bocie ponad absolutne minimum przypominam, że wasz szef zarabia na was 10x więcej niż wam płaci (pic rel), a jak mu zacznie gorzej iść to was wywali bez mrugnięcia okiem, nieważne jak się staraliście
źródło: AAAA
Pobierz
Jakis_Leszek +57
Załóżmy hipotetyczną sytuację;
Macie koleżankę, która się wam podoba ale nie wiecie jak zagadać i pociągnąć znajomość dalej: wiecie że uwielbia koty i jest ta słynna kociara. Źrenice się jej rozszerzają gdy widzi kota. No i ma urodziny, zostałeś zaproszony tylko Ty. Czy taki prezent jak pić tel byłby dobry?
Jak byście zareagowały na taki prezent?
Jakby
Macie koleżankę, która się wam podoba ale nie wiecie jak zagadać i pociągnąć znajomość dalej: wiecie że uwielbia koty i jest ta słynna kociara. Źrenice się jej rozszerzają gdy widzi kota. No i ma urodziny, zostałeś zaproszony tylko Ty. Czy taki prezent jak pić tel byłby dobry?
Jak byście zareagowały na taki prezent?
Jakby
źródło: IMG_6882
Pobierz

Jakie są najważniejsze zasady dotyczące jazdy z tempomatem? Jak i gdzie z niego korzystać? Zalety i wady tego rozwiązania?
Generalnie nigdy nie korzystałem, więc zupełnie zielony jestem.
#pytanie #samochody #motoryzacja #tempomat #obrazekdlazwiekszeniaatencji i lekuchno #samochodowykonkurs aczkolwiek raczej łatwe
źródło: comment_EuDomN3RpscaXc2Lk05oHJiNWB2Gt9pS.jpg
PobierzJa uwielbiałem tempomat w pickupie na terenowych oponach. Ponieważ z oszczędności maksymalną prędkością było 95-100km, to ustawiałem tempomat na 90 i miałem spokój. mogłem pedicure robić bo nogi stawały się niepotrzebne.
W przypadku auta szybszego, gdzie na ekspresówce czy autostradzie idzie się szybciej tempomat aż tak się nie przydaje, bo zawsze trzeba kogoś wyprzedzić, albo zjechac przed autem szybszym.
@stoprocent: Powiedz to kierowcom tirów.
tak właśnie się zastanawiam, czy lepiej kupić gorzej wyposażoną lagunę III, czy lepszą lagunę II ph II z nawigacją i w ogóle za około 14 tysi?
Polecasz w ogóle tę wersję po lifcie?