Aktywne Wpisy
Kopyto96 +43
Polska nie ma być ani prorosyjska, ani proniemiecka, ani proukraińska, ani jakakolwiek, Polska ma reprezentować swoje interesy, a reszta wypier*****.
O ile do Ameryki nie mamy podjazdu, tak z Ukraińcami czy jakimiś Węgrami i innymi tego typu nacjami to my powinniśmy dyskutować i negocjować z pozycji siły. Poza tym jesteśmy członkiem UE jak wiele innych krajów i tutaj też powinniśmy mieć przekonanie, że inne kraje są naszymi partnerami, a nie "wyższymi kulturami".
O ile do Ameryki nie mamy podjazdu, tak z Ukraińcami czy jakimiś Węgrami i innymi tego typu nacjami to my powinniśmy dyskutować i negocjować z pozycji siły. Poza tym jesteśmy członkiem UE jak wiele innych krajów i tutaj też powinniśmy mieć przekonanie, że inne kraje są naszymi partnerami, a nie "wyższymi kulturami".
Nowy wykop musiał poważnie uszczuplić bazę rzeczywistych użytkowników i liczbę odsłon skoro moderacja pozwala na takie trollowisko. Bany za ordynarną kacapska propagandę - kiedyś 6 miesięcy dziś tydzień góra dwa. Widać kropla drąży skałę.
Rekordowe kontrakty dla Polskiej zbrojeniówki, uprzywilejowanie polskich firm przykryte jakimiś rojeniami o kolorze sukienki i bzdurach na podobnym poziomie.
Jeszcze trochę to zostaną tu fani kamratów i kolonki z resztą odszczepieńców, kto normalny będzie tu wchodził jak wszystko
Rekordowe kontrakty dla Polskiej zbrojeniówki, uprzywilejowanie polskich firm przykryte jakimiś rojeniami o kolorze sukienki i bzdurach na podobnym poziomie.
Jeszcze trochę to zostaną tu fani kamratów i kolonki z resztą odszczepieńców, kto normalny będzie tu wchodził jak wszystko
A dlaczego ? Bo spotkał kumpla który rozmiawiał właśnie z #rozowypasek z którą w gimbazie świrowałem, byłem moztno into love w niej, nawet przelizałem (pierwszy raz w życiu)...ale ona mnie po dwóch tygodniach kopsła w dupe ? W dodatku w ostatni dzień znajomości mocno wyzwała i zbeczała tekstami typu "hohoh co z ciebie za facet, jestem nawet wyższa od ciebie, kisne z ciebie #przegryw , ić pan w #!$%@? " ? Tak wiem troche patola (╯︵╰,)
Ale ale...wysiadłem z auta (akurat pożyczone X5 od kumpla xD) i podbiłem do nich ? Nawet cześć powiedziałem :)
Po czym loszka szybko się zawineła unikając kontaktu wzrokowego ? Nie odzywając się do mnie słowem ?
Wypytałem kumpla o to i owo, próbując rozwikłać zagadkę tajemniczej biegunko-#!$%@? ?
A więc loszka ta:
-wsiadła czym prędzej do czikłaczento, ale to nie wszystko bo...
ale to nie wszystko bo...
ale to nie wszystko bo...
ale to nie wszystko bo...i najlepsze zostawiam na koniec :)
A ja tylko chciałem zapytać, co u ciebie ? :D
#coolstory
#truestory
@PanMihau: To bardzo zabawne.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Pamiętam jak wróciłem do swojego miasta w czasie studiów, gdy byłem w najlepszej formie w życiu. Każda #!$%@?, która mnie #!$%@?ła za szczyla widząc mnie wyglądała, jakby właśnie narobiła w majty. Do tego cały czerwony ryj. najlepsza była panna, której się grubo przytyło, a że niska jest, to wygląda teraz jak duża piłka do kosza. Tak
@shadowsof2: To tak jak zobaczyć, że twoja ex się spasła :).