Wpis z mikrobloga

Milki kto sie dzisiaj poczuł jak #wygryw na 100% ?

A dlaczego ? Bo spotkał kumpla który rozmiawiał właśnie z #rozowypasek z którą w gimbazie świrowałem, byłem moztno into love w niej, nawet przelizałem (pierwszy raz w życiu)...ale ona mnie po dwóch tygodniach kopsła w dupe ? W dodatku w ostatni dzień znajomości mocno wyzwała i zbeczała tekstami typu "hohoh co z ciebie za facet, jestem nawet wyższa od ciebie, kisne z ciebie #przegryw , ić pan w #!$%@? " ? Tak wiem troche patola (,)

Ale ale...wysiadłem z auta (akurat pożyczone X5 od kumpla xD) i podbiłem do nich ? Nawet cześć powiedziałem :)

Po czym loszka szybko się zawineła unikając kontaktu wzrokowego ? Nie odzywając się do mnie słowem ?

Wypytałem kumpla o to i owo, próbując rozwikłać zagadkę tajemniczej biegunko-#!$%@? ?

A więc loszka ta:

-wsiadła czym prędzej do czikłaczento, ale to nie wszystko bo...

ale to nie wszystko bo...

ale to nie wszystko bo...

ale to nie wszystko bo...i najlepsze zostawiam na koniec :)

A ja tylko chciałem zapytać, co u ciebie ? :D

#coolstory

#truestory
źródło: comment_hQcTFa3CeFFQ3bwBYIo4rmNnv16IpBY7.jpg
  • 11
@PanMihau: Nie ma nic lepszego, niż beta z którego baby drwiły zmienia się w alpha.

Pamiętam jak wróciłem do swojego miasta w czasie studiów, gdy byłem w najlepszej formie w życiu. Każda #!$%@?, która mnie #!$%@?ła za szczyla widząc mnie wyglądała, jakby właśnie narobiła w majty. Do tego cały czerwony ryj. najlepsza była panna, której się grubo przytyło, a że niska jest, to wygląda teraz jak duża piłka do kosza. Tak
Niewiele jest rzeczy, które faktycznie potrafią poprawić nastrój na długi czas, jak zażenowanie osób z przeszłości, które Ci podpadły.

@shadowsof2: To tak jak zobaczyć, że twoja ex się spasła :).