Właśnie zapytałem swojej dobrej kolezanki prosto z mostu czy ma ochote na seks. Odpisala ze sie tego nie spodziewala, ale w sumie ze czemu nie i umówilismy sie na nastepny tydzien.
Że tez wczesniej na to nie wpadlem ze wystarczy po prostu zapytać :D
@graf_zero: normalnie przyjezdżasz siedziecie gadacie spedzacie czas razem w miedzyczasie seks, ewentualnie przyjeżdżasz i z marszu seks bez ceregieli. Co tu wiecej wyjaśniać. Generlanie lepsze to niz jazda na ręcznym aczkowliek to jest taki układ w ktorym sami siebie oszukujecie, czesto jest to takie wmawianie sobie ze nie jestescie parą ewentualnie i tak ktos sie bardziej zaangażuje. Generalnie jednak polecam ma to swoje plusy człowiek ma wiecej luzu nie ma
Ale jeśli miałbym szukać miłości to nie akceptowałbym u swojej partnerki tego że w przeszlości ruchała się z kolegami
Życzę ci, ażeby właśnie twoja żona była tą osobą która ruchała się z kolegami od tak, bo po prostu naszła ją ochota, albo jak jakiś kumpel sebix spontanicznie napisał jej na fejsie, czy nie wpadnie wieczorem się poruchać na co ona - a spoko czemu nie, wpadnij to się poruchamy.
@TomZa11: A jak facet "rucha" to jest maczo i może? Dlaczego nie masz wątów do @skarekrow za to, ze zapoproponował seks, tylko do dziewczyny, ze się zgodziła? To kobieta wg ciebie nie może mieć ochoty na seks, ot tak?
@WinyI: W tym co napisałem płeć nie ma znaczenia. Odnosi się to zarówno do kobiet i do mężczyzn. Wyznaje zasadę, że jak komuś chce się "ruchać", to niech znajdzie sobie stałego partnera z którym jest się w związku, i uprawia się sex nie tylko z przyjemności, ale i miłości, a nie szukać sobie kolegę czy koleżankę do ruchania bo "dupa mnie swędzi".
@WinyI: jestem już za duży żeby dyskutować na poziomie i przy użyciu słownictwa gimbazy, ale uwierz że seks to nie tylko aspekt fizyczny i być może jak kiedyś zakochasz się w jakieś kobiecie to zrozumiesz o czym mówię...
@Tibiasz: naprawdę uważasz, że łatwymi dziewczynami nazywają faceci jedynie Ci, którzy są prawiczkami, przegrywami itp. ? Obecnie mam dziewczynę, ale wcześniej również nie miałem problemu z poderwaniem dziewczyny i mam
Kwestia seksu, to indywidualna sprawa, wiec niepotrzebna gownoburza sie tu robi.
ALE!
@skarekrow: Twierdzisz, ze chcialbys sie zwiazac z kobieta, ktora chodzi do lozka tylko z milosci, a najczesciej takie kobiety nie chcialaby miec partnera, ktory mial luzne podejscie do seksu. Czyli bedziesz oklamywal, ze nigdy tego nie robiles?
@skarekrow: #!$%@? co to wgl za moda na fuckfriend? uwazacie ze to takie fajne i normalne? dla mnie to po prostu #!$%@? sie, a wy tlumaczycie sobie ze to nowoczesne, postepowe i duzo osob tak robi. ja #!$%@?...
Jak klikłem to skomentuje. Wiecie co... #!$%@? mnie zaglądanie innym do łóżka, do portfela i generalnie wpieprzanie się w tematy, które innych nie dotyczą...
Że tez wczesniej na to nie wpadlem ze wystarczy po prostu zapytać :D
#wygryw #tfwngf
@skarekrow: Źle Cię zrozumiała. Myślała, że proponujesz jej to:
Kiedyś podrywałem dziewczynę i też miałem wrażenie, że wszystko idzie w dobrym kierunku.
@skarekrow:
Życzę ci, ażeby właśnie twoja żona była tą osobą która ruchała się z kolegami od tak, bo po prostu naszła ją ochota, albo jak jakiś kumpel sebix spontanicznie napisał jej na fejsie, czy nie wpadnie wieczorem się poruchać na co ona - a spoko czemu nie, wpadnij to się poruchamy.
@antipathia: To kobiece pojmowanie sprawy. Facetowi zawsze sie chce.
@Tibiasz: naprawdę uważasz, że łatwymi dziewczynami nazywają faceci jedynie Ci, którzy są prawiczkami, przegrywami itp. ? Obecnie mam dziewczynę, ale wcześniej również nie miałem problemu z poderwaniem dziewczyny i mam
ALE!
@skarekrow: Twierdzisz, ze chcialbys sie zwiazac z kobieta, ktora chodzi do lozka tylko z milosci, a najczesciej takie kobiety nie chcialaby miec partnera, ktory mial luzne podejscie do seksu. Czyli bedziesz oklamywal, ze nigdy tego nie robiles?
@Sudokuu: sugerujesz, że odważyli się zapytać?