Aktywne Wpisy
Van-der-Ledre +69
Jest sobotni letni wieczór, my samotni gromadzimy się tutaj niezmiennie znów, jak co sobotę... Tak, to lista obecności tagu świętego, przyzwoitego i nieskażonego. Jesteś, zapisz się...
#przegryw
#przegryw
nad__czlowiek +37
#programowanie #programista15k #programista25k #it #pracait #pracbaza #korposwiat
Buhahah teraz to sie w ogóle nie będize opłacało siedzieć w IT xD
Buhahah teraz to sie w ogóle nie będize opłacało siedzieć w IT xD
Osobę która wprowadziła prawo że należy po 2 umowach na czas określony dać umowę o pracę na czas nieokreślony należy postawić pod murem i rozstrzelać.
Własnie na PAŃSTWOWEJ UCZELNI jako pracownik techniczny powiedziano mi że będę miał miesiąc przerwy w zatrudnieniu żeby ominąć to kretyńskie prawo, w związku z tym stracę wszystkie dodatkowę swiadczenia które z tytułu umowy o pracę mi przysługują.
ja mam w #!$%@? te 0.3 etatu ja sobie zarobie bez tego, ale ile bylo osob które ledwo wiązały koniec z końcem a ich pracodawca #!$%@?ł bo jakiś #!$%@? #!$%@? ustawodawca stwierdził że mi się należy umowa o prace na czas nieokreslony! #!$%@? mi się należy! teraz to mi się należy zwolnienie z Pracy bo jakiś kretyn urzędniczy chciał dla mnie lepiej!? Chcecie socjalizmu macie ten swoj #!$%@? socjalizm ale po papier toaleteowy do mnie nie przychodzcie jak sie wam skonczy lewackie #!$%@?~!
dział kadr uniemożliwia mi przyznanie takiej umowy gdyż jest ona nie przewidziana na to stanowisko.
Komentarz usunięty przez autora
@Polskiham: jeden z znajomych ostro lewaczył. "wolny rynek to utopia, kapitaliści wyzyskujo, jak nie będzie regulacji to dostanę 3 zł/godzinę i umrę pod płotem", "prawdziwa praca to stabilna praca, czyli najlepiej w budżetówce", słowem - przeciętny obraz osobnika, którego znajdziesz tu i ówdzie na wykopie.
Poszedł na rozmowę rekrutacyjną w.s. pracy w GUS (bądź co bądź -