Aktywne Wpisy

JanTadeusz +1
#motoryzacja #samochody #zabawki
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?

Linnior88 +36
Mysi obiadek (zanim mi ktoś powie że za dużo żre jest to mój jedyny posiłek dziś )
#jedzzwykopem #gotujzwykopem
#jedzzwykopem #gotujzwykopem
źródło: temp_file269839791324783777
Pobierz

Dlaczego htaccess:
Mi nie łapie tego linka:
?? :(
Pomusz.
http://regex101.com/r/pC9vL9/1
^([0-9]+)_([a-zA-Z]+)$a nie tak jak piszesz bo wtedy by raczej działało
trzeba dodać albo opcjonalny albo wymagany slash
RewriteRule detale_oferta/([0-9]+)_(.+)/?$ detale_oferta/?id=$1Tak wygląda cała linijka
spórbuj zdebugować co się dzieje w modrewrite
RewriteEngine On
RewriteBase
RewriteRule ^detale_oferta/([0-9]+)_.* detale_oferta/?id=$1RewriteRule detale_oferta/([0-9]+)_.* detale_oferta/?id=$1/detale-oferta_3913975_testtest/oraz
RewriteRule detale-oferta_([0-9]+)_.* detale_oferta/?id=$1Wciąż lipa :/
detale_oferta/?id=$1
ta strona jest postawiona na adresie domena.pl/detale...
czy domena.pl/a/b/c/d/strona/detale...
adres.pl/detale_oferta/{ID}_{slug}/bez slug (nazwa strony małymi literami i myślniki zamiast spacji) dziala dobrze nawet z obecnym regexem a z nim nie działa nigdy
RewriteRule ^detale_oferta/([0-9]+)_.* detale_oferta/index.php?id=$1 [L]spróbuj dać na początku:
RewriteRule detale_oferta/([0-9]+)_(.+)/?$ detale_oferta/$1_$2