Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
#tfwnogf #tfwnobf
@SirPsychoSexy: ja mogę mieć kilka dziewczyn z oważną wadą, najwięcej jeśli chodzi o otyłość, ale po co skoro mnie nie podniecają więc o jakiejkolwiek realcji nie ma mowy?
Bierzesz trzy niedoskonałe i składasz w jedną doskonałą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SirPsychoSexy: w sumie jedna mi się nawet powoli coraz bardziej podobała i nawet bym ją wziął, ale niestety - okazało się, że okantowała firmę na pewną kasę(podkradała towar próbując to zatuszować) i została w------a. Sam się cieszę, że zwlekałem ze śmiałym zarwaniem do niej.
@SirPsychoSexy: Jakby tak uważali to nie byliby tfwnobf i tfwnogf
@SirPsychoSexy: lepszy brak rurzowegopaska niż p------y.
ps to prawda