Wpis z mikrobloga

@Abovd: tak, właśnie chodzi o to ze to model z poprzedniego roku. Napisalem tez do głównego one industries i do glownych sklepow w kanadzie i usa. Przejrzalem wszystkie sklepy z ich rzeczami i jezeli sie znajduja to xs lub xxl. Dlatego szukam kontaktow :>
@miedzynamispoko: z tego co pamiętam one robiło dużą wyprzedaż tych kasków. Jeśli dystrybutorzy ich nie mają, to jedynie od osoby prywatnej, ale mało prawdopodobne, że byś trafił nówkę. A w gre nie wchodzi żaden inny kask?
Wchodzi ale ciezko za ta cene znalezc cos tej jakości. Kenny sa spoko ale design mi nie pasuje/ fox v2 ale znowu troszke cena meczy :p/ixs metis moss ale rowniez nie ma rozmiaru. Tylko na crc gdzie kosztuje 150€ a w pl po 440sa
@Abovd: jakbys mogl dokladniejsza cene bella ogarnąć byloby super. Nie wiem jak rozmiarowka ale 56obwod glowy wiec pewnie miedzy S-M. Bialo czerwony jak cos. Jezeli mi odpisza z One ze nie ma możliwości kupna to pewnie skorzystam z bella :) dzieki za inicjatywę!
@miedzynamispoko: Spoko :) sam miałem tego bella wciągać, ale jednak wybór padł na Urge. Zapytam się u kolesi w sklepie, ale to było coś koło 7 stówek. Z tego co wiem, to chyba lepiej wziąć S, bo i tak gąbki trochę się rozejdą, i będzie idealnie pasował.