Aktywne Wpisy
WielkiNos +598
Kobiety kiedyś rodziły dzieci i ogarniały rodzinę, teraz się ośmieszają publikowaniem takich bredni.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #niebieskiepaski
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #niebieskiepaski
L24D +34
Bylam wczoraj na urodzinach znajomej, zebrala sie pora grupka osob w roznym wieku (ok. 30 osob) - wszyscy to Polacy #zagranico
Jestem dosc uprzedzona do polakow mieszkajacych w USA - zazwczaj sa to janusze i grazyny.
Nie pomylilam się.
Ludzie ktorzy nie potrafia mowic po angielsku, ktorzy nie uzywaja tego jezyka i tak musza pokazac jacy sa amerykanscy i walic tekstami od ktorych myslalam ze skisnę na kiszaki w jakieś 3 minuty...
Niesie kobieta (lvl 55) ciepłe zarcie - drze się DŻESIKA ZRÓB MI SPEJSA! - skisłam do poziomu małosolnego - NO NIESE COS SPEJSA NIE MAM! XD
Wychudze na szlugensa, stoi Janusz lvl 50 - gadka o pogodzie jakieś pierdoły, oczywiście już się chwali ze w Polsce byl ostatnio W POLSCE (warte podkreslenia jest to ze ludzie bedacy nielegalnie w usa nie moga z oczywistych przyczyn przekroczyc granicy wiec taki Janusz bardzo lubi ludziom to wcierac w rany). I jak to przerabial dom syna, bo syn DOM kupil. I co najwazniejsze:
- Ciepło tera tam u njego, bo nie pozakładali my jakiegoś SAJDINGU i wszystko nie trzyma sie na TUBAJFORACH (two by four - deska o wymiarach 2x4 cala), tylko zrobiliśmy mu STAKO (stacco - tynk) XD
- ej... Ej... EJ WEZ TY SPROBUJ TEJ PASY Z SALOMONA CO JA ZROBILAM!
- polejesz mi troche tego dżonego WALKIERA?
- Ale te skrzydelka sa HAT!
- Patrz jake dzieciaki som HEPPI!
I te wstawki podczas rozmów.... "Oł je" "aronoł" (I don't know...) "siur siur", "ołshiut" (oh shit)....
No mam dzisiaj kaca psychicznego (╯︵╰,)
@fuurikuuri: Oh shoot
@fuurikuuri: Wieczna pogarda dla ludzi, którzy wymawiają "L" w słowie "salmon".
@fuurikuuri: Nie uważasz, że to spora hipokryzja z Twojej strony? Nabijasz
I krzycza ze