@Czipsu: Według art. 8 pkt 3 ustawy z dnia 27 lipca 2002r. o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej (tekst jednolity z 2002r.: Dz. U. z 2002r. Nr 141, poz. 1176 ze zmianami) - fakt o nie otrzymaniu żadnej informacji od sprzedawcy do 14 dni ( pełnych 14 dni czyli licz 15 dni kalendarzowych) względem złożonej reklamacji świadczy o tym iż została ona przez nich uznana ( uznali reklamacje) i teraz wobec
@Maryjanna: dzięki. Oczywiście żadnej informacji od nich nie dostałam. Ale teraz pytanie klucz: czy oddadzą mi kasę za jaką kupiłam laptopa,czy tyle ile teraz jest warty ten sprzęt?
@Maryjanna: na pewno? Bo gdzieś kiedyś mi w oko wpadło, że tyle ile teraz jest ten sprzęt warty. Masz gdzieś paragraf mówiący o tym, że dostanę zwrot kasy, za jaką był kupiony lapek?
Natomiast obywatelki @Maryjanna i @AnnMari otrzymują upomnienie za rozmowy utrudniające przeprowadzanie czynności służbowych. Proszę tak więcej nie robić, następnym razem skończy się to mandatem.
#kontrolaschowkow
Nie mam
@Felonious_Gru: Fajny pies obywatelu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast obywatelki @Maryjanna i @AnnMari otrzymują upomnienie za rozmowy utrudniające przeprowadzanie czynności służbowych. Proszę tak więcej nie robić, następnym razem skończy się to mandatem.
Dobrej
Ewelina
Komentarz usunięty przez autora