Wpis z mikrobloga

#ratujekotela

Chciałem tylko napisać, że wytykanie innym na co wydają swój, ciężko zarobiony hajs, j---e lewactwem bardziej jak TR/RN/PIS/SLD/PO razem wzięte.
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@steemm: Jak juz obgadujesz to wolaj. W dupie mam na co ktos wydaje chajs, zwracam uwage ze jest to bezcelowe, i zamiast pomoc zwierzeciu przedluza tylko jego agonie.

Koty porzucaja slabe i chore mlode ktore nie maja szans na przezycie.
  • Odpowiedz
@steemm: Nie nie mozna. Prawo o ile dopuszcza ratowanie/usmiercanie kota, to nie pozwala na zabijanie noworodkow. Dlaczego prawo jest skonstruowane tak a nie inaczej to temat na inna dyskusje. Nie mniej jednak meczenie zwierzecia uwazam za nieludzkie.
  • Odpowiedz
@Handy: nie ludzkie to było to co zrobił chazan z tym mocno zdeformowanym płodem, tu @nightmare_: wykazała się sporym hartem ducha walcząc o tego kotka, jak widać weterynarz jej nie proponował by dała sobie spokój :) tego już chyba nie widzisz co? A pewnie miał wiedze wielokrotnie większą niż ty.
  • Odpowiedz
@Handy: widzę że nawet nie czytałeś tych wpisów i p--------z żeby p-------ć. Z tego co czytałem to niektóre wizyty u weterynarza były darmowe więc Twój argument że weterynarz nie chciał kota uśpić żeby mu się zgadzał hajs jest inwalidą.
  • Odpowiedz