Wpis z mikrobloga

@syrena_elektro: Czyli miałeś niezłego farta. Ja pojechałem specjalnie tam, bo widziałem wcześniej reklamę w tv. Ciekaw jestem jutrzejszego finału. Ma być 3x15km. Spiker zapowiadał, że impreza planują odbywać co roku.
  • Odpowiedz
@browarPL: no dokładnie. Jutro też może podskoczę jak dzisiaj nie poimprezuje za mocno. Jak wracałem to pojeździłem sobie po okolicznych wioskach i stanąłem na parkingu żeby portki poprawić. Tam się mała imprezka kręciła, same #rozowapaski. Dwie zaczęły mnie zaczepiać, ale ponieważ jestem p---ą to pojechałem dalej.
  • Odpowiedz
@browarPL: jeszcze jak tu mieszkałem to często tam jeździliśmy na rowerach. Wtedy kopalnia nie była tak pilnowana jak teraz i wleźć można było dosłownie wszędzie. W nocy można było od wschodniej strony dosłownie podjechać do samego wykopu, widok z góry na oświetlone maszyny był nieziemski. Teraz już go zasypują.

Generalnie jest to jedyne wzniesienie w tej płaskiej okolicy w którym można popatrzeć z góry na świat, dla tego tak go
  • Odpowiedz
@syrena_elektro: To rozumiem w pełni. Do tego najwyższe w łódzkim :P

No ja niestety nie miałem okazji podobnych wycieczek do kopalni. A szkoda. Ale wiem, że można było tak wchodzić. Znajomi tak robili.
  • Odpowiedz
@syrena_elektro: A tego miejsca szczerze mówić nie znam. Wiem, gdzie się znajduje, ale nie miałem okazji na nim być. W te widoki nie wątpię. Niestety ani mtb ani crossa nie posiadam.

Przeglądam sobie relację i zdjęcia z dzisiejszej imprezy.
  • Odpowiedz