Aktywne Wpisy
urwis69 +808
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Lujdziarski +157
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
@IdeaGames: co to sa k---a tosty low carb? normalnie nie mozesz w chleb wrzucic sera szynki i ogóra upiec i polac keczupem tylko jakies low carb ty tost hipsterze?!
@Czeski_Szwagier: bardzo k---a mądre słowa w 1 komentarzu, ktoś kto je niskowęglowodanowe potrawy, jest jakimś hipsterem
http://www.sfd.pl/Tosty_owsiano__bia%C5%82kowe_By_acidrinker-t656492.html
masz przykład :P jak nie wiesz co to low carb, to się nie wypowiadasz, a nie bekę sobie robisz z czegoś o czym akurat pojęcia nie masz :P
Możesz. Wyserczuj ansera w google - można tam fajndnąć dużo resipisów na lołkarbowe tołsty.
Komentarz usunięty przez moderatora
Zamiast cebuli możesz dodać np. suszone oregano i bazylię albo 1-2 łyżeczki budyniu waniliowego albo trochę odżywki białkowej.
Daje tostom bogatą chrupkość jednocześnie miękki finisz. Naprawdę uzyskasz w ten sposób bogatszą esencję pieczywa bez zbędnych zanieczyszczeń.
Co do artykułu, nie sugeruj się tym że to dla audio, profesjonalna branża kulinarna od lat z powodzeniem używa tych kabli. Poleciłbym jeszcze lepszy, ale obawiam się że twój sprzęt nie wykorzysta w pełni ich potencjału.