Aktywne Wpisy

mrocznegacie +477

Koleś w pracy u nas jest od dwóch tygodni na wypowiedzeniu, zmienia robotę. Od tego czasu się o-------a, ale w sumie nikt go jakoś nie krytykuje specjalnie.
Dziś trafił się jakiś baran z Krosna Odrzańskiego, który robił aferę c--j wie z czego. Powiedział, że zgłosi skargę na naszego bohatera.
Ten co o-----ł.
Wziął telefon, gdzieś zadzwonił i mówi Już daje pana do telefonu.
Klient p---------y, bierze słuchawkę i zaczyna gadać co się stało. Nagle stał się czerwony na mordzie, aż kolega z ochrony podszedł. Okazało się, że pracownik zadzwonił do kebaba 😀
Przyszedł aż kierownik hali i we trójkę siedzieli w sali konferencyjnej
Dziś trafił się jakiś baran z Krosna Odrzańskiego, który robił aferę c--j wie z czego. Powiedział, że zgłosi skargę na naszego bohatera.
Ten co o-----ł.
Wziął telefon, gdzieś zadzwonił i mówi Już daje pana do telefonu.
Klient p---------y, bierze słuchawkę i zaczyna gadać co się stało. Nagle stał się czerwony na mordzie, aż kolega z ochrony podszedł. Okazało się, że pracownik zadzwonił do kebaba 😀
Przyszedł aż kierownik hali i we trójkę siedzieli w sali konferencyjnej
źródło: temp_file1976975516369993389
Pobierz

Mamy 1500 stron dokumentacji jakiegoś języka. I teraz pytania.
Czy to jest wszystko na temat tego języka czy są jeszcze jakieś inne magiczne funkcje, których nie ma w oficjalnych paierach?
Ile stron powinien umieć Junior/Normal/Senior programista?
Ile projektów powinien zrobić junior/normal/senior, żeby mógł ubiegać się na swoje stanowisko.
Przyjdzie mi jeszcze jakieś inne głupie pytanie to dam znać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#januszeprogramowania #januszeinformatyki #naukaprogramowania
żaden ze mnie wykopowy programista 10k, ale
Ok, powiedzmy ze umiem cos wiecej niz to nieszczęsne hello world
Przychodze do pracy, szef mi mówi "Słuchajcie robimy aplikację dla naszego klienta. Gościu chce to i
No ale nadal nie rozumiem zatrudnienia takiego gościa w firmie. Rozumiem, że jego głównym zadaniem na początku zrobienie tego wzorca projektowego, a potem rozpoczęcie pisania programu w oparciu o dokumentację?
Siedzi sobie taki juniorek i kmini co by tu wklepać, tak? Jak czegoś nie wie to czyta tutoriale w necie?
Jestem młody, więc mam szanse się wszystkiego douczyć. Algorytmy coś tam liznąłem. Uczę się dalej.
Dzięki za pomoc!
http://www.amazon.com/Algorithms-4th-Edition-Robert-Sedgewick/dp/032157351X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1409870542&sr=8-1&keywords=algorithms
może to ta?