Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do wpisu @chapeaunoir chciałbym zapytać, gdzie zaopatrujecie się w kolorowe/wzorzyste/pasiaste skarpety?

Rozglądam się trochę na aliexpress, ale tam w większości są w w paczkach po kilka sztuk, więc to trochę ryzyko, bo nie można być pewnym co nam przyślą :D.

W sumie to na bazarku też raczej można takie dostać, nawet miałem jakieś i jeśli chodzi o wzornictwo to złe w sumie nie były, ale może polecicie coś lepszego :P.

#ubierajsiezwykopem
sartek - W nawiązaniu do wpisu @chapeaunoir chciałbym zapytać, gdzie zaopatrujecie si...

źródło: comment_IToWZmwvwTJNCeTohn957zeMsKzEgbB2.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michelney: cumplu, cumplu, przeczytaj spoiler i zastanów się nad swoim komentarzem ( ͡° ͜ʖ ͡°).

@chapeaunoir: Kurde, akurat ja w ciuchach nie widziałem żadnych ciekawych skarpet, głównie jakieś białe.

• Odpowiedz
@michelney: różne hejty i prowokacje na temat mody są raczej przy tagu #modameska gdzie rezydują prawilniacy w glanach, opcjonalnie w najeczkach, natomiast #ubierajsiezwykopem to raczej dyskusja na poziomie, a komentarz @GraveDigger nie był raczej żadną prowokacją ani hejtem, więc, moim zdaniem, nie ma potrzeby wyzywania go od kucy.

• Odpowiedz