Miraski, jak w autocadzie stworzyć dowolną linię? Chodzi mi o to czy, można w jakimś edytorze (powiedzmy notatniku) stworzyć wzór który nam posłuży za linię, powiedzmy linia złożona z samych lennyfaców ( ͡°ʖ̯͡°)( ͡°ʖ̯͡°)( ͡°ʖ̯͡°)( ͡°ʖ̯͡°)
Jak najbardziej można. Linię, która składa się z prostych odcinków (przerywana, punktowa) można utworzyć poleceniem linetype wpisanym w autokadową linię komend. Następnie podaje się jej nazwę, opis i schemat przebiegu linii (jako długości poszczególnych odcinków). To samo można zrobić tworząc plik tekstowy, który następnie wczyta się w menadżerze typów linii. Po informacje jak przygotować taki plik odsyłam do Internetu. Tyle pamiętam nie mając autokada pod ręką.
- wyjście z grupy MŚ z patałachami typu schyłkowy Krychowiak, Bielik, Kamiński - opędzlowanie Włochów i Portugalii na Euro u21 - awans z Legią do Ligi Europy, 6 pkt w grupie
#kiciochpyta #pytanie #komputery #technologia #autocad #projektowanie #architektura
Jak najbardziej można. Linię, która składa się z prostych odcinków (przerywana, punktowa) można utworzyć poleceniem linetype wpisanym w autokadową linię komend. Następnie podaje się jej nazwę, opis i schemat przebiegu linii (jako długości poszczególnych odcinków). To samo można zrobić tworząc plik tekstowy, który następnie wczyta się w menadżerze typów linii. Po informacje jak przygotować taki plik odsyłam do Internetu. Tyle pamiętam nie mając autokada pod ręką.
Co do tych
kadet dobrze prawi - dać mu wódki (chyba że
*(o),nawiasoNAWIAS ---- (o) ---- (o) ---- (o) ----
A,5,-.5,["( ͡° ͜ʖ ͡°)",Romans,S=1,U=0.0,X=-.1,Y=-.1],-4
tylko w stylu Romans ustaw czcionkę Arial a plik acadiso.lin zapisałem jako Unicode
źródło: comment_Y4NLlFx9zzDMrGNFL0TfXk484RVHh47M.jpg
Pobierz