Mirkowie, taka sytuacja: dostałem dziś na moją skrzynkę gmailową cztery maile z usług, z których nie korzystam. Kolejno:
- aktywacja wersji próbnej google apps (@google.com)
- 2 x potwierdzenie rejestracji domeny (@dns.pl)
- podłączenie domeny do google apps (znowu google).
Żadnych linków aktywacyjnych, żadnych innych śladów aktywności na moim koncie. Mam włączone dwuetapowe logowanie, nikt poza mną nie zna moich haseł i nie korzysta z moich urządzeń.
Na zarejestrowanej domenie póki co brak zawartości. Z danych wynika, że zarejestrował to ktoś o takim samym imieniu jak ja, jednak nie podał pełnego adresu zamieszkania oraz fejkowy numer tel. (1234...).
Jest jakiś powód do niepokoju, czy raczej olać? Jedyne co mogę zrobić, to zadzwonić jutro do w.w. usługodawców.
Jakie były wasze ulubione mapy w CSie 1.6, które były bardzo rzadko grane na publicznych serwerach FFA, bo obecna tam dzieciarnia wybierała w kółko dusta2, inferno, nuke, westwooda? xD Moja to as_oilrig. Klimat wyjątkowy #cs16 #gry #staregry #nostalgia
Szef mnie wysłał z pracy do domu, bo fatalnie się czuję. Mam taki świszczący kaszel, boli mnie klatka piersiowa. Do tego w nocy było mi przeraźliwie wręcz zimno, by potem zrobić się gorąco. Jutro jadę do lekarza. Ciekawe co mi dolega? #zdrowie #pracbaza
Mirkowie, taka sytuacja: dostałem dziś na moją skrzynkę gmailową cztery maile z usług, z których nie korzystam. Kolejno:
- aktywacja wersji próbnej google apps (@google.com)
- 2 x potwierdzenie rejestracji domeny (@dns.pl)
- podłączenie domeny do google apps (znowu google).
Żadnych linków aktywacyjnych, żadnych innych śladów aktywności na moim koncie. Mam włączone dwuetapowe logowanie, nikt poza mną nie zna moich haseł i nie korzysta z moich urządzeń.
Na zarejestrowanej domenie póki co brak zawartości. Z danych wynika, że zarejestrował to ktoś o takim samym imieniu jak ja, jednak nie podał pełnego adresu zamieszkania oraz fejkowy numer tel. (1234...).
Jest jakiś powód do niepokoju, czy raczej olać? Jedyne co mogę zrobić, to zadzwonić jutro do w.w. usługodawców.
Ewentualne zrzuty ekranu dołączę na #nocnazmiana