Wpis z mikrobloga

Szef mnie wysłał z pracy do domu, bo fatalnie się czuję. Mam taki świszczący kaszel, boli mnie klatka piersiowa. Do tego w nocy było mi przeraźliwie wręcz zimno, by potem zrobić się gorąco. Jutro jadę do lekarza. Ciekawe co mi dolega?
#zdrowie #pracbaza
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kluha666 wpisałem twoje objawy w google i czat gpt, nie mam dobrych informacji, ale nie będę ci psuł humoru, mogę tylko lekko nakierować, że jest to zwierze, występuje też w astronomii. Trzymaj się byku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Szef mnie wysłał z pracy do domu, bo fatalnie się czuję. Mam taki świszczący kaszel, boli mnie klatka piersiowa. Do tego w nocy było mi przeraźliwie wręcz zimno, by potem zrobić się gorąco. Jutro jadę do lekarza. Ciekawe co mi dolega?

@kluha666: myślę, że jesteś chory
  • Odpowiedz
@kluha666: nie czekaj tylko wybieraj się od razu do lekarza. Masz dzień do przodu. Panuje teraz dokładnie coś takiego i lepiej szybko zareagować bo straszny kaszel dopiero przyjdzie.
  • Odpowiedz
Szef mnie wysłał z pracy do domu, bo fatalnie się czuję. Mam taki świszczący kaszel, boli mnie klatka piersiowa. Do tego w nocy było mi przeraźliwie wręcz zimno, by potem zrobić się gorąco

@kluha666: Prawdziwy męczennik boży. Też raz huopa wysłali do domu. Huop myślał, że da rade ehh
  • Odpowiedz