Wpis z mikrobloga

https://maps.google.com/locationhistory/ polecam ten link dla każdego #android'owca który twierdzi że #apple to be bo inwigiluje #nsa itp, KAŻDY producent, wydawca aplikacji itp zbiera o nas wszystkie możliwe dane jakie się da wyciągnąć a zdecydowanie najwięcej ma ich #google

#bojowkaandroid zawołam też #bojowkawindowsphone i #bojowkaios żebysmy mogli wspólnie się pośmiać
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@elmyn: ech.. #wiecznabeka z ludzi, którzy przy włączeniu GPS klikają wielke "TAK ZGADZAM SIĘ NA PRZEKAZYWANIE INFORMACJI O LOKALIZACJI I NIE PYTAJ MNIE WIĘCEJ, BO TAKI JESTEM ZAJEBISTY I WIEM CO ROBIĘ", a potem piszą durne komentarze na wykopie...
  • Odpowiedz
@RRybak: nie no ja zawsze czytam caly regulamin od a do z ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiscie to ulatwia prace z urządzeniem. Aaa i jako twórca aplikacji mogę Cię zapewnić że 95% aplikacji na telefony ma podpięte biblioteki typu flurry, google analytics itp

• Odpowiedz
@velotri: Moje lokalizacje pokazane przez googla pokrywają się tylko w jakiejś połowie. Reszta to jakieś zadupia gdzie ostatni raz tam byłem lata temu :D
  • Odpowiedz
@elmyn: wyłączenie daje jedynie tyle, że jak ktoś się włamie na konto, to nie będzie miał łatwego dostępu i gogle może oficjalnie odmówić wydania jakichś danych mniej kozackim służbom (np. polskim), bo przecież niby nie mają.
  • Odpowiedz
@RRybak: Masz racje android wygrał! to najlepszy system ever, wystarczy tylko wejść w menu i potem wejść w menu i znaleźć opcję i potem tylko ją wyłączyć i już nie będą nam ujawniać jakie informacje o naszej lokalizacji zebrali :)
  • Odpowiedz