Wpis z mikrobloga

Ja p------e, mój współlnkator brudas o którym były wcześniejsze wpisy przed chwilą się przebudził i zwalił konia pod kołdrą.

Robił to tak głośno że się przebudziłem.

#wspollokatorzy #akademik
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zwykly_Czlowiek: Z------ś na starcie, trzeba było kuć żelazo póki gorące. Zwalił sobie i zasnął? Trzeba było spuścić mu się na wierzch kołdry pod samą twarzą. Nie doszedłby, że to Ty.

Chyba, że po smaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zwykly_Czlowiek: nie reaguj dalej to kiedyś obudzisz się jak będzie sobie walił gruche przy Twojej twarzy i tylko spyta ,,podoba sie '' ?

Wytłumacz mu co cie w-----a , śmieci,zachowanie , a jak nie zrozumie to wytłumacz to wtedy jak samiec alfa.Chyba , że jesteś przestraszonym kucem jak on
  • Odpowiedz
@Zwykly_Czlowiek: Skąd ja to znam, zeszły rok akademicki też męczyłem się z socjopatycznym grubasem. Nie potrafił odpowiedzieć nawet na cześć, spuścić po sobie wody w kiblu, żadne uwagi do niego nie trafiały, gdy wracał z uczelni rozbierał się do majtek, wyciągał z plecaka czipsy i siedział tak całe dnie w łóżku z komputerem w----------c to g---o. Po za uczelnią ani razu nigdzie nie wyszedł przez cały rok, odezwał się do
  • Odpowiedz