Aktywne Wpisy

Czy da się znaleźć a jeżeli tak to gdzie MONOGAMICZNEGO, więc wynaturzonego mężczyznę?
#przegryw #damskiprzegryw #niebieskiepaski #zwiazki
#przegryw #damskiprzegryw #niebieskiepaski #zwiazki

Graner +20
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Chciałbym po nowym roku na poważniej zabrać się za YT. Na razie ogarniam podstawy, bez większego montowania itp. ale myślę nad tym, by zacząć robić to solidniej.
W 2015 chcę zrezygnować z etatu i zacząć robić swoje rzeczy w pełnym wymiarze (kolejne kroki do tego opisuję pod tagiem #mattzagranico ), w tym m. in. tutki na YT.
I pojawia się pytanie: czy ktoś z Was kto śledzi mojej tutki ma problemy z angielskim? Tzn. czy robienie tego po polsku naprawdę ma sens? Chciałbym porobić to trochę profesjonalniej z jakimiś omawianymi slajdami itp. ale chyba przygotowanie czegoś takiego po polsku dla małej grupy, która i tak w 90% zna dobrze angielski jest po prostu marnowaniem czasu? Jak sądzicie? #pytanie #youtube
w firme
w robienie apek i gier
wierze
ale w zyski z tutkow na yt w pl - bez szans na powazne pieniadze juz bedziej jakbys gral w cos ;P
jesli chodzi o jezyk, moim zdaniem po angielsku i z polskimi napisami ktore powinni robic ludzie dobrej woli
niezgodne z polska cebula, ludzie beda