Wpis z mikrobloga

ogłaszam, że nagroda w kategorii Mistrz Tupetu za rok 2014 została przyznana:

Znajomi mojej dziewczyny są parą od 10 lat... poszli razem na impreze, koleś się mocno upił. Zaczęła przystawiać się do niego inna laska, kręcą sobie bajerkę, kręcą kręcą, jego dziewczyna to obserwuje... Złożyło się tak, że wracają razem: chłopak jego dziewczyna i tamta "przystawiaczka"... Chłopak klepnął przystawiaczkę w tyłek..

Na drugi dzień - zamiast przeprosin, bukietu kwiatów, poniosło mnie itp. itd. Powiedział do swojej partnerki:

#coolstory chyba juz #tfwnogf #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #heheszki #humor #tupet #maczo #macho
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mam_Glupi_Nick: to powinna mu uświadomić, że nie jest jedynym mężczyzną na tym świecie.

W ogóle to nie ogarniam - dziesięć lat związku i nie wiesz, że prowadzasz się z burakiem i idiotą? Ja wiem, że ludzie potrafią zaskakiwać, ale nie wierzę, że mu wcześniej nigdy słoma z butów nie wyszła.
  • Odpowiedz
@ButtHurtAlert: ja tam nie lubię się zniżać do czyjegoś poziomu. Gdyby mi facet dawał znać, że go olewam, to też bym go olała, ale na pewno nie wzbudzając w nim zazdrość w tak dziecinny sposób.
  • Odpowiedz
@matra: ja byłem ostatnio ze swoim #rozowypasek na imprezie, ogóle pokłóceni byliśmy jakieś 2 tygodnie i mało się do siebie odzywaliśmy, to różowy miło spędził czas z kolegą z byłej klasy (mizianie, pewnie i lizanie, co było dalej nie jest mi dane wiedzieć). 2 lata związku. :(
  • Odpowiedz
@matra: kiedy wy podświadomie uwielbiacie takich buraków i idiotów. #takaprawda

@Mam_Glupi_Nick: Koleś alfa #!$%@?, nie wlazł pod pantofel przez 10 lat. Zna swoją wartość i ma zupełną rację. Nic złego nie zrobił. A przegrywy powinny brać przykład, zamiast udawać miłego białego rycerza, włazić w dupę i biegać z kwiatami przepraszając za każdego focha.

Ty to alfa za bardzo chyba nie jesteś :P
  • Odpowiedz
dziesięć lat związku i nie wiesz, że prowadzasz się z burakiem i idiotą?

@matra: No właśnie, 10 lat związku to sporo. Tak jak mówi @ButtHurtAlert, nie znamy strony faceta.

Fakt, koleś załatwił sprawę jak totalny burak. Ale sam jestem w 6-letnim związku i obecnie to, co mnie #!$%@? w nim chyba najbardziej, to to, jak moja dziewczyna daje mi do zrozumienia, że uważa mnie za pewniaka i czegokolwiek
  • Odpowiedz
@matra: kiedy wy podświadomie uwielbiacie takich buraków i idiotów. #takaprawda

@churagan: miesiąc temu obchodziłam szóstą rocznicę. Wiele bym mogła powiedzieć na swojego faceta, ale nie to, że jest burakiem i idiotą, także nie w moją stronę takie teksty. Jak się ktoś nie szanuje, to partner też nie będzie okazywał szacunku #takaprawda
  • Odpowiedz
W długich związkach laski często myślą, że facet jest już ich i zaczynają sobie pozwalać na więce

@Szybkowolny: A to powiedz może w ilu takich "długich związkach" już byłeś że masz taką wyrobioną opinię? Czy może te spostrzeżenia to tylko z obserwacji innych związków? Bo jak coś to mam parę pytań do eksperta XD
  • Odpowiedz
@Mam_Glupi_Nick: Sytuacja na maksa wyrwana z kontekstu. Miałem związek w którym laska traktowała mnie jak własność przez krótki czas. Podobne akcje i poluzowanie z mojej strony szybko obudziły w niej zdobywcę. Tak to często działa. Tak popieprzeni jesteśmy jako ludzie.
  • Odpowiedz
@matra: ciekawe co robić dalej - po jej zachowaniu wnioskuję że chciałaby wrócić. Nadal kocham, ale tak sobie myślę że skoro po takim czasie zdołała coś takiego #!$%@?ć na moich oczach, to pewnie przydarzy się to znowu. Zwłaszcza, że kilka dni później byłem na imprezie plenerowej i stwierdziłem, że nie potrafię podrywać dziewczyn z kolegami, bo wciąż myślę o niej - i, że gdyby ona też mnie kochała to nie
  • Odpowiedz