Aktywne Wpisy
Kacaniec +17
Dejcie mi jakiegoś plusa albo słówko na otuchę, bo od godziny siedzę przed stroną internetową i od umówienia się na wizytę do psychologa celem zdiagnozowania mnie dzieli mnie jedno kliknięcie, a ja mam blokadę w głowie. xD
Nie wiem czemu jestem takim durniem, że coś, co wy robicie w sekundę, ja nie potrafię tego załatwić od ręki, tylko zwlekam miesiącami.
Nie wiem czemu jestem takim durniem, że coś, co wy robicie w sekundę, ja nie potrafię tego załatwić od ręki, tylko zwlekam miesiącami.
Znajomi mojej dziewczyny są parą od 10 lat... poszli razem na impreze, koleś się mocno upił. Zaczęła przystawiać się do niego inna laska, kręcą sobie bajerkę, kręcą kręcą, jego dziewczyna to obserwuje... Złożyło się tak, że wracają razem: chłopak jego dziewczyna i tamta "przystawiaczka"... Chłopak klepnął przystawiaczkę w tyłek..
Na drugi dzień - zamiast przeprosin, bukietu kwiatów, poniosło mnie itp. itd. Powiedział do swojej partnerki:
#coolstory chyba juz #tfwnogf #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #heheszki #humor #tupet #maczo #macho
W ogóle to nie ogarniam - dziesięć lat związku i nie wiesz, że prowadzasz się z burakiem i idiotą? Ja wiem, że ludzie potrafią zaskakiwać, ale nie wierzę, że mu wcześniej nigdy słoma z butów nie wyszła.
@matra: mózg #!$%@?
@Mam_Glupi_Nick: Koleś alfa #!$%@?, nie wlazł pod pantofel przez 10 lat. Zna swoją wartość i ma zupełną rację. Nic złego nie zrobił. A przegrywy powinny brać przykład, zamiast udawać miłego białego rycerza, włazić w dupę i biegać z kwiatami przepraszając za każdego focha.
Ty to alfa za bardzo chyba nie jesteś :P
@matra: No właśnie, 10 lat związku to sporo. Tak jak mówi @ButtHurtAlert, nie znamy strony faceta.
Fakt, koleś załatwił sprawę jak totalny burak. Ale sam jestem w 6-letnim związku i obecnie to, co mnie #!$%@? w nim chyba najbardziej, to to, jak moja dziewczyna daje mi do zrozumienia, że uważa mnie za pewniaka i czegokolwiek
@churagan: miesiąc temu obchodziłam szóstą rocznicę. Wiele bym mogła powiedzieć na swojego faceta, ale nie to, że jest burakiem i idiotą, także nie w moją stronę takie teksty. Jak się ktoś nie szanuje, to partner też nie będzie okazywał szacunku #takaprawda
Komentarz usunięty przez autora
@churagan: sztandarowy tekst, którym stuleje tłumaczą sobie, czemu kobiety ich nie chcą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Szybkowolny: A to powiedz może w ilu takich "długich związkach" już byłeś że masz taką wyrobioną opinię? Czy może te spostrzeżenia to tylko z obserwacji innych związków? Bo jak coś to mam parę pytań do eksperta XD
Komentarz usunięty przez autora