Wpis z mikrobloga

@polik95: jeśli nie grasz na wirtualną kasę, to takie ręce powinieneś odpowiednio wyizolować przed flopem, żeby zniechęcić takich gości z 4&7 off do jego oglądania. Jak się tego nie zrobi, to można się łatwo nadziać jak się stół zdrawuje ( )
  • Odpowiedz
@bartoneczek: no mając w ręce 2 króle przydałoby się podbić co nieco przed ukazaniem się flopa, tak aby w rozdaniu zostało jak najmniej graczy, tylko cały problem polega na tym żeby kwota podbicia była na tyle wysoka żeby zniechęcić gości ze słabszymi układami i na tyle niska żeby ktoś to sprawdził. Trzeba po prostu obserwować stół i wyciągać wnioski jakie stawki będą odpowiednie. Jak widać w tym rozdaniu, bet był
  • Odpowiedz
@bartoneczek: swego czasu bodajże na Sportklubie przed turniejami pokerowymi leciał taki cykl filmów szkoleniowych ukazujący kilka porad jak w miarę ogarniać sytuację na stole i wychodzi na to że coś mi tam nawet pozostało. Wbrew pozorom w pokera gram bardziej rekreacyjnie. Po tym jak zrobiłem ponad 3 miliony wirtualnych żetonów na Pokerstarsie w ciągu tygodnia startując z tysiącem, zainwestowałem parę groszy, ale podobnej przebitki na razie nie osiągnąłem, choć przynajmniej
  • Odpowiedz