Aktywne Wpisy
szymski1 +64
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +80
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
#pokazmorde #kolorowewlosy
@fenis: oczywiście, że możesz. Skoro jednak widzisz, że jest niezrozumiała powinieneś ją wyjaśnić. Możliwe, że stan ten jest dla Ciebie #!$%@?ący ponieważ sam nie jesteś dokładnie pewny dlaczego ich nie lubisz. Możliwe, że gdybyś wdał się w rozmowę zacząłbyś wątpić w swoje poglądy. Poza tym uważam, że ludzie uznający się za inteligentnych potrafią wytłumaczyć swoje poglądy. Nawet dotyczące mielonych.
@
Wiedziałem że Polaki zaraz się zlecą i zaczną krytykować xD Przecież wiadomo że w Polsce nie ma miejsca na odstępstwa od normy i każdy musi być obcięty najlepiej na łyso.
Szanuję cię za bul dupska wywołany u narodowców.
Komentarz usunięty przez autora
@kolanoskopia: Staram się pokazać trochę odstępstw od normy. Mam nadzieję, że za kilka lat ludzie się przyzwyczają :-)
@Synekdocha: Fajna teoria. Teraz słuchaj jak było:
K: Ej zajebiste masz włosy.
L: Dzięki, sama robiłam.
K: Serio? A mnie też byś zafarbowała? Zawsze (od 8 lat - przyp. autora) chciałem mieć fioletowe włosy.
L: Spoko - umówimy się kiedyś.
I w ten sposób, jakieś
@pzlpzlpzl: wydaje mi się, że już odpowiadałem na podobny zarzut. Znajdź sobie odpowiednią odpowiedź ;-)
@Gunwiarz: wstawiam na wykop swoje zdjęcie z koleżanką, gdzie oboje mamy kolorowe włosy. Potem odpowiadam ludziom w dyskusji, która się wywiązała. A co Ty porabiasz?
@Adrian00: Razem z fryzjerką stwierdziliśmy, że jeszcze jest trochę za krótka do farbowania. Planuję to zrobić w przyszłości,
tak serio to nie interesuje mnie kolor włosów twoich czy innych, to samo dotyczy się ubioru czy wyglądu ogólnie, daleko mi do oceniania ludzi, a tym bardziej tych których nie znam, staram się patrzeć na siebie bo nie jestem idealny i pewnie nigdy nie będę. Szanuję każdego człowieka, niezależnie od tego jak wygląda, jak się ubiera