Aktywne Wpisy
szymski1 +64
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +80
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
#pokazmorde #kolorowewlosy
Komentarz usunięty przez moderatora
ufarbuj włosy
zrób zdjęcia
przeprowadź proces dekucyzacji
trolluj wykopków
tak było
@SScherzo:
dwudziestoparolatki z mentalnoscia gimnazjalistek, tylko dzis, tylko na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pokrakk: ja polecam :-)
@etiopia: znikąd się nie ukrywałem. Cały czas tu jestem.
@Etiopski_Milicjant: tutaj głosujemy negatywnymi, lecz konstruktywnymi komentarzami :-)
@Solitary_Man: mi też się podobają ;-)
@FilozofujacaCalka: dziękuję :-)
@ThisIsMyDog: to jest niby obelga?
@SScherzo: prawda, ludzie mają dupy. Mam nadzieję, że zastanawiają się po co im w ogóle to uczucie…
@oggy1989: niezbyt mi się irokezy podobają, ale może
@Elephant-gtx500: wiec to jego wina ze wykopki sa jakie sa? XD