Wpis z mikrobloga

#kerbalspaceprogram

Trzy mody: EnvironmentalVisualEnhancements z teksturami średniej rozdzielczości, KW Rocketery, B9 Aerospace Pack i Kerbale nie dają rady, nawet 64 bitowe :-( Nie wiem z którego zrezygnować :-/
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JakisTamKtosek: B9.

Używam EVE z teksturami HD i nakładkami z Better Atmospheres oraz KW (i innych kilkanaście modów) i nie mam problemu z wersją 64 bitową. A z tego co wiem ostatnia wersja gry wspierana przez mod B9 to wersja to .22

Tutaj jakaś metoda instlaacji B9 na wersji .24. Nie wiem czy działa, bo nie korzystam.
  • Odpowiedz
@HiszpanskaInkwizycja: Ktoś robi kontynuację B9 kompatybilną z 24.2. Sęk w tym, że dowolna kombinacja tych dwóch z trzech modów działa, dodanie trzeciego wywala grę.

Z B9 można budować świetne promy kosmiczne, a przez RemoteTech2 i DangIt który rozwalił mi parę startów jest krucho u mnie z budżetem i potrzebuje promów :D
  • Odpowiedz
@JakisTamKtosek: Do wahadłowców ja używam KSOS, ale i tak nie buduję ich w trybie kariery. Nie umiem wylądować na pasie startowym, trafiam albo na środek oceanu za KSC, albo nawet po drugiej stronie kerbinu ląduję. Może to przez FAR, bo po jego instalacji odkryłem że nie umiem latać w atmosferze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A co do ATM to nie wydajje mi się, żeby był potrzebny
  • Odpowiedz