Aktywne Wpisy
albo_wutka_albo_buk +154
p0lko ruchaj się. Słyszysz? Ruchaj się na lewo i prawo, nikt Ci nie będzie zabraniał, ruchaj się z każdym. Widzisz jakie to nowoczesne?
Ruchaj się p0lko.
#p0lka #bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek #feminizm #logikarozowychpaskow #blackpill #onet #dziennikarstwo
Ruchaj się p0lko.
#p0lka #bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek #feminizm #logikarozowychpaskow #blackpill #onet #dziennikarstwo
Boisko19 +2
#przegryw
Większość ludzi lubi kawę a ja jej nie cierpię
Kawa jest po prostu gorzka ,jak można lubić gorzki smak nie rozumiem .
Większość ludzi lubi kawę a ja jej nie cierpię
Kawa jest po prostu gorzka ,jak można lubić gorzki smak nie rozumiem .
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mirki, nie wiem czy wiecie ale właśnie trwa olimpiada szachowa i nasi nawet dają radę (14 miejsce mężczyzn na 177 drużyn, a kobiety 8 na 136). Aktualnie trwa przedostatnia runda, a 15 letni Duda na razie nie przegrał żadnej partii (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). Pozostali też dają radę.
Tu transmisja na żywo: https://chess24.com/en/olympiad2014/live/olympiad2014open/10/5/3
Komentarz usunięty przez autora
Wynik jak na razie lepszy jak gra. Poza świetnym Dudą reszta gra dość przeciętnie. Ale wyniki mają dobre.
U kobiet zaś dobrze grają Jola, Marta i Klaudia, natomiast dość tragicznie Monika.
1:40 na 40 ruchów + 30 minut + 30s na ruch
Jola dostała strzała w debiucie. Widać, że przygotowanie debiutowe o poziom wyżej. Potem było już skrajnie ciężko. Inna rzecz, że debiuty u Joli leżą totalnie - nie dość, że są źle dobrane do jej stylu gry, to jeszcze ma je niedopracowane.
A Monika była w taki dołku, że nie spodziewałem się niczego innego.