Wpis z mikrobloga

Kacper ma 17 lat, dwie godziny temu wrócił do domu z wakacyjnej pracy na budowie, gdzie na rękę zarabia 10zł/h. To dużo jak na licealistę bez doświadczenia.

Zjadł obiad przyrządzony przez mamę, wziął prysznic, odpoczął trochę w swoim pokoju na poddaszu, posłuchał muzyki, przejrzał Internet.

Za chwilę dobierze spodnie i koszulę, poprawi włosy, użyje miłych perfum. Odbierze połączenie telefoniczne i powie koledze, że zaraz u niego będzie.

Potem z grupą swoich dobrych kumpli pójdzie do sklepu, gdzie zakupią zapasy alkoholu i jedzenia, potem całą gromadą pójdą na działkę jednego ze swoich rówieśników, gdzie zorganizowany zostanie grill, tańce, hulanki, swawole.

Kacper spotka się tam ze swoją dziewczyną, 16 letnią Magdą, z którą jest już od roku. Pośmieją się, wypiją trochę alkoholu, spędzą miło czas.

Potem zakochani w sobie Kacper i Magda opuszczą towarzystwo i pójdą do jej domu. Tam, w swoim pokoju, Madzia połknie penisa Kacpra, a ten wsadzi swój pisiorek w jej śliczną, niewinną indie cipeczkę pic related. Zasną wtuleni w siebie, a rano zjedzą wspólne śniadanie.

Jutro spotkają się ze swoimi znajomymi w parku, powygłupiają, wypiją trochę alkoholu, a potem znowu oddalą się do jej domu, gdzie chłopak weźmie ją kilkukrotnie.

Ja natomiast mam 24 lata, w życiu nie pracowałem, studiuję prawo, mam dwie poprawki we wrześniu, nie mam żadnego doświadczenia zawodowego i perspektyw po studiach.

Nie mam dziewczyny, od lipca siedzę w domu, wychodzę jedynie po zapasy jedzenia, alkoholu i czasem do Makdolana.

Chciałbym cofnąć czas i być znowu 15latkiem.

Życie ty #!$%@?. #coolstory #pasta
  • 26
@bartov: Ty umęczysz prawo i wieku 40 lat będziesz wyglądał na 30. Laski będą się obracały za tobą jako kasiastym, zaradnym i mądrym samcem. Kacper w wieku 40 lat będzie wyglądał na 60 z licznymi chorobami od fizycznej pracy dalej będzie musiał zasuwać, dziewczyna jeśli zostanie żoną stwierdzi, że nie warto się starać i zamieni się w Grażynę a sam pracownik w prawilnego Janusza z wąsem i brzuchem.
@Gametleman: Też tak myślałem będąc w liceum. Teraz 23 lata, kilka średnich krajowych i niewiele się zmieniło. Co prawda jest lepiej ale kasa sama w sobie nic nie zmienia. Tak sobie przegrywy wmawiajcie. Nim się obejrzycie a przekroczycie 40 z tymi swoimi wykształceniami i sobie uświadomicie, że #!$%@? którym raczyli was wasi rodzice się w życiu nie sprawdza.

To po pierwsze. Po drugie zazwyczaj najbardziej majętni są ludzie którzy wychodzili poza
@bartov: ukończenie prawa nie gwarantuje super pracy i pieniędzy... Trzeba zdać na aplikacje przy mega szczesciu a później przez 3 lata zdawać kolejne egzaminy i pracować u kogoś w kancelarii za free... Całkiem miła perspektywa :)