Aktywne Wpisy
LamajHarma +1209
Głupia idiotka patrzy się w telefon i rozjeżdża psa. Kto takim ludziom daje prawo jazdy #!$%@? mac. Sidneuke na twitch.tv
#twitch #wypadek #prawojazdy #psy #patologiazmiasta #policja
#twitch #wypadek #prawojazdy #psy #patologiazmiasta #policja
I_am_the_liquor +305
Zjadł obiad przyrządzony przez mamę, wziął prysznic, odpoczął trochę w swoim pokoju na poddaszu, posłuchał muzyki, przejrzał Internet.
Za chwilę dobierze spodnie i koszulę, poprawi włosy, użyje miłych perfum. Odbierze połączenie telefoniczne i powie koledze, że zaraz u niego będzie.
Potem z grupą swoich dobrych kumpli pójdzie do sklepu, gdzie zakupią zapasy alkoholu i jedzenia, potem całą gromadą pójdą na działkę jednego ze swoich rówieśników, gdzie zorganizowany zostanie grill, tańce, hulanki, swawole.
Kacper spotka się tam ze swoją dziewczyną, 16 letnią Magdą, z którą jest już od roku. Pośmieją się, wypiją trochę alkoholu, spędzą miło czas.
Potem zakochani w sobie Kacper i Magda opuszczą towarzystwo i pójdą do jej domu. Tam, w swoim pokoju, Madzia połknie penisa Kacpra, a ten wsadzi swój pisiorek w jej śliczną, niewinną indie cipeczkę pic related. Zasną wtuleni w siebie, a rano zjedzą wspólne śniadanie.
Jutro spotkają się ze swoimi znajomymi w parku, powygłupiają, wypiją trochę alkoholu, a potem znowu oddalą się do jej domu, gdzie chłopak weźmie ją kilkukrotnie.
Ja natomiast mam 24 lata, w życiu nie pracowałem, studiuję prawo, mam dwie poprawki we wrześniu, nie mam żadnego doświadczenia zawodowego i perspektyw po studiach.
Nie mam dziewczyny, od lipca siedzę w domu, wychodzę jedynie po zapasy jedzenia, alkoholu i czasem do Makdolana.
Chciałbym cofnąć czas i być znowu 15latkiem.
Życie ty #!$%@?. #coolstory #pasta
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nadal odpisują na pasty
wykop.peel
To po pierwsze. Po drugie zazwyczaj najbardziej majętni są ludzie którzy wychodzili poza
studia! = bogactwo i wygrana życia
to mam rozumieć że programistycznym napisane że negacja studiów to bogactwo czyli studia to nędza?