Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +487
bibi__ +205
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#teczaspalona
Tęcza jest taka śmieszna.
@keram244: nie ma zgody na wandalizm w przestrzeni publicznej. W Krakowie zniszczyli pomnik Inki - został odnowiony. Może nie powinni, bo się komuś nie podobał?
Stosunki by nam się zwiększyły z Węgrami od postawienia polsko-węgierskiej "tęczy"... Pomijając poprawność konstrukcji tego zdania, to są brednie.
Na szczęście w tym roku zniknął.
A kasa szła/idzie.. i to dla mnie chore.
Ładniejsze bylyby NATURALNE rośliny, kwiatki jakieś.. wtedy system wodny miałby jakieś normalne zastosowanie by to jakoś wyglądało- ten przeciwpożarowy to śmieszne i to marnowanie pieniędzy podatników.
Zarówno w zamyśle autorki instalacji miał to być syndrom pedohomolewactwa, jak i w ten sposób interpretuje to większość społeczeństwa, więc nie p-----l o żadnych chrześcijańskich symbolach.
Nie dziwię się jednak, że tęcza jest odbudowywana. Przecież to doskonały temat zastępczy. Każde jej podpalenie
pojąć nie mogę, że w budżecie m.st. Warszawy nie znaleziono 80 000 zł na zabezpieczenia i ekspozycję dzieł światowej klasy malarza, mieszkańca Warszawy- Zdzisława Beksińskiego, natomiast ochoczo wydaje się 130 000 zł na plastykowe badziewie z chińskich, sztucznych habazi.
#teczaspalona
@tashior: Łsymop yrbod ot, ukczalop kat